| Su anda ne dinliyorsunuz ? | |
|
+14fatosh Rüstem kelid ErDji Esra Delikanli Aylin nur93tr k0mur-g0zlu-kiz Deliness ipeksi LaNeaR tugba Furkan 18 participants |
|
Auteur | Message |
---|
Aylin
Nombre de messages : 215 Age : 38 Localisation : L'Ouest Date d'inscription : 26/10/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Ven 8 Déc - 2:58 | |
| Gitme dur ne olur birakma ellerimi Ne olur söyle hiç mi sevmedin beni Yok olur kirilir bu kalbim sensiz simdi Ne olur gitme askimiz bitmesin böyle...
Yaktin beni yaa... Al sana bi parça daha ... yaktim gemileri - Orhan Olmez | |
|
| |
Delikanli
Nombre de messages : 148 Age : 39 Localisation : Lyon Date d'inscription : 08/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Ven 8 Déc - 14:24 | |
| Of Of mu diyelim. .. dertli olmayelim positif dusunun arkadaslar... | |
|
| |
Aylin
Nombre de messages : 215 Age : 38 Localisation : L'Ouest Date d'inscription : 26/10/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Ven 8 Déc - 16:20 | |
| Bir Of çekmek yetmez ki...
Aynen Positif Olalim
Kenan dogulu - Yuzsuz Yurek | |
|
| |
Misafir Invité
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Déc - 20:58 | |
| grup sentez - hele mendil |
|
| |
Aylin
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Déc - 21:01 | |
| Ahmet Kaya - kafana sikar giderim | |
|
| |
Furkan
Nombre de messages : 197 Age : 37 Localisation : Strasbourg, 67 Date d'inscription : 25/10/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Déc - 21:05 | |
| Fatih Kisaparmak - Neyleyim Kosku neyleyim sarayi içinde salinan yar olmayinca...
offff ulannn offf | |
|
| |
Aylin
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Déc - 22:02 | |
| | |
|
| |
Furkan
Nombre de messages : 197 Age : 37 Localisation : Strasbourg, 67 Date d'inscription : 25/10/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Déc - 22:36 | |
| Murat Gogebakan - Ay Yuzlum | |
|
| |
Misafir Invité
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Déc - 22:49 | |
| Bir Ayrılık Bir Yoksulluk Bir Ölüm Bakılmaz mı gözden dökülen yaşa Gör ki neler geldi o garip başa Hasret etti bize kavim gardaşa Bir ayrılık bir yoksulluk bir ölüm
Nice sultanları tahttan indirir Nicesinin gül benzini soldurur Nicesini gelmez yola gönderiri Bir ayrılık bir yoksulluk bir ölüm neset ertas abimizden eyvalahhhhh :'( |
|
| |
Aylin
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Lun 11 Déc - 2:30 | |
| - apsoukolik a écrit:
- Bir Ayrılık Bir Yoksulluk Bir Ölüm
Bakılmaz mı gözden dökülen yaşa Gör ki neler geldi o garip başa Hasret etti bize kavim gardaşa Bir ayrılık bir yoksulluk bir ölüm
Nice sultanları tahttan indirir Nicesinin gül benzini soldurur Nicesini gelmez yola gönderiri Bir ayrılık bir yoksulluk bir ölüm neset ertas abimizden eyvalahhhhh :'( Je préfère YALAN DUNYA de Neset ertas.Hep sen mi ağladın hep senmi yandın, Bende gülemedim yalan dünyada Sen beni gönlümce mutlumu sandın Ömrümü boş yere çalan dünyada.
Ah yalan dünyada,yalan dünyada Yalandan yüzüme gülen dünyada
Sen ağladın canım ben ise yandım Dünyayı gönlümce olacak sandım Boş yere aldandım, boş yere kandım irengi gözümde solan dünyada
Bilirim sevdiğim kusurun yoğdu Sana karşı benim hayalim çoğdu Felek bulut oldu üstüme yağdı Yaşları gözüme dolan dünyada
Ne yemek ne içmek ne tadım kaldı Garip bülbül gibi feryadım kaldı Alamadım eyvah muradım kaldı Ben gidip ellere kalan dünyada | |
|
| |
Esra
Nombre de messages : 82 Age : 40 Localisation : Strasbourg Date d'inscription : 12/12/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Déc - 19:52 | |
| Onur Akin - Gaybana geceler oy sevdasina kurban oldugum oy oy bilsen ne gaybana geceler yasarim gaybana gecelere oy kulaklarimda ugurtular ben gunlere yanarim gunler bana demem oki sana hasretin o kadar koymazdi ama geceler oyle bi gaybana geceler oyle bi kotu dinli gavur ki sormaaa | |
|
| |
Deliness
Nombre de messages : 521 Age : 37 Localisation : 78 Date d'inscription : 07/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Déc - 22:26 | |
| [b]Gaye aksu_sevdan ile
gel saclarina gözlerine yüzümü süreyim gel aglatma gel bu devran agriligin devrani degil gel yalvartma
ömrüne ömrümü nefesine nefesimi ah katayim hadi gel ismini daglara taslara yazayim ömrüne ömrümü nefesine nefesimi ah katayim hadi gel ismini daglara taslara yazayim
düserim nolur yamacindan birakma beni sevdan ile sevdan ile tut ellerimi disarisi ayaz disarisi hasret yüregimde yangin var sevdan ile sevdan ile söndürme beni | |
|
| |
Furkan
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mer 13 Déc - 0:18 | |
| - Deliness a écrit:
[b]Gaye aksu_sevdan ile
gel saclarina gözlerine yüzümü süreyim gel aglatma gel bu devran agriligin devrani degil gel yalvartma
ömrüne ömrümü nefesine nefesimi ah katayim hadi gel ismini daglara taslara yazayim ömrüne ömrümü nefesine nefesimi ah katayim hadi gel ismini daglara taslara yazayim
düserim nolur yamacindan birakma beni sevdan ile sevdan ile tut ellerimi disarisi ayaz disarisi hasret yüregimde yangin var sevdan ile sevdan ile söndürme beni | |
|
| |
tugba
Nombre de messages : 360 Age : 38 Localisation : lyon Date d'inscription : 08/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mer 13 Déc - 12:58 | |
| ask dedigin yurek ister... bulun bakalim kim soyluyo? | |
|
| |
Deliness
Nombre de messages : 521 Age : 37 Localisation : 78 Date d'inscription : 07/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mer 13 Déc - 13:46 | |
| | |
|
| |
tugba
Nombre de messages : 360 Age : 38 Localisation : lyon Date d'inscription : 08/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mer 13 Déc - 13:58 | |
| | |
|
| |
Deliness
| |
| |
Delikanli
Nombre de messages : 148 Age : 39 Localisation : Lyon Date d'inscription : 08/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mer 13 Déc - 15:51 | |
| Ah yalan dünyada,yalan dünyada Yalandan yüzüme gülen dünyada neset abimizin saziyla super... | |
|
| |
Deliness
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mer 13 Déc - 17:05 | |
|
| |
|
| |
Esra
Nombre de messages : 82 Age : 40 Localisation : Strasbourg Date d'inscription : 12/12/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mer 13 Déc - 18:56 | |
| Sahrud - Nefesini (muhtesem bi parca) Ayriliklar uyandirmali kor yuregimi cehennem yanginlarindan olmeden ciktiysa bedenim artik benim olmaliyim benim yeter yuregimi bi cift gozun atesine rehin verdigim ates artigi degildir karsiligimiz pusatini dag sesinden alan firarini mermisine emanet eden bir namlidir bu eskiya sevda ki zulasinda asili durur kefenledigi olumu gunesin kizilca kiyametine catar kuruyan umut dallari yanacaksa cehennemden beter yanmali kim anlarki eskiyanin saglamligini ozleminin cicegiyle yikanmis safak degerini kim hani ellerime kuslar inerdi kardan usuyen kuslar bahcen kus sevincleriyle inlerdi ay sahrud eskiya yuregime cig dustu usuyorum haa ac ellerini.... Geldim mutsuzlugumla yurek susuzlugumla koynuna al demiyom esikte koyma beni koynunda yatir demem yeter bagisla beni ac ellerin gireyim sana omrum vereyim kuruyan dudaklarima nefesini sureyim.... | |
|
| |
ErDji
Nombre de messages : 77 Age : 37 Localisation : Paris Date d'inscription : 10/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mer 13 Déc - 20:58 | |
| en ce moment j ecoute de tout du türkü anam anam garibem, jusqu a gitme de serdar ortaç, a gülsen, jusqua la chanteuse libanaise nancy ajram entah eih et elissa avec arably, puis come back give me give me de abba lol j ecoute de tout ( bas oui jsui assez ouvert ) | |
|
| |
Deliness
| |
| |
Esra
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Jeu 14 Déc - 19:32 | |
| gulay ve sahrud - istanbul agliyo | |
|
| |
Aylin
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Jeu 14 Déc - 19:57 | |
| kenan dOGLU - BAS HARFI bEN | |
|
| |
Deliness
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Ven 15 Déc - 2:01 | |
| Oguz aksaç - ceylan gozlerin | |
|
| |
Contenu sponsorisé
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? | |
| |
|
| |
| Su anda ne dinliyorsunuz ? | |
|