| Su anda ne dinliyorsunuz ? | |
|
+14fatosh Rüstem kelid ErDji Esra Delikanli Aylin nur93tr k0mur-g0zlu-kiz Deliness ipeksi LaNeaR tugba Furkan 18 participants |
|
Auteur | Message |
---|
Deliness
Nombre de messages : 521 Age : 37 Localisation : 78 Date d'inscription : 07/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 24 Fév - 3:08 | |
| Ferda Anil Yarkin- Sonuna kadar | |
|
| |
mevlana89
Nombre de messages : 159 Age : 36 Localisation : France Date d'inscription : 29/01/2008
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 24 Fév - 13:33 | |
| Yandan Halimem Yandan / Nadide SultanBu FaSulYe yEDiii BuçuK LiiRa Hem KaYnaSiiin HeM oYnaSiiN AMAN HALIMEM YANDAN SEVERIM CANDAN Bu FaSulYe KaynaMazZ oLDU AMAN HaLIMEM KiiZz OynaMazZ OlDu AMAN HALIMEM YANDAN SEVERIM CANDAN | |
|
| |
Deliness
Nombre de messages : 521 Age : 37 Localisation : 78 Date d'inscription : 07/11/2006
| |
| |
Deliness
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 24 Fév - 16:56 | |
| Ugur Isilak- koçhisar elleri
"....tozludur yollari, tuzlu golleriii ,gozumde tutuyorrr, Goçsar elleriiii" | |
|
| |
serdengeçti
Nombre de messages : 158 Age : 37 Localisation : est Date d'inscription : 11/02/2008
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 24 Fév - 22:36 | |
| Gulay - Geçti dost kervani | |
|
| |
serdengeçti
Nombre de messages : 158 Age : 37 Localisation : est Date d'inscription : 11/02/2008
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 24 Fév - 23:00 | |
| Arzu Sahin - Dostum Dostum | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Lun 25 Fév - 0:09 | |
| Grup Gurbetçiler - Kirvom
Kirvom sen yaralısın Bu dağlara sevdalısın Her yiğidin bir şanı var Sen yigitlerin şahısın... | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Lun 25 Fév - 0:20 | |
| - Etek Sari
Bir gomlek diktirdim kolu dugmeli Herkes kaderine boyun egmeli Deli gonul çirkine bel baglama Sevdigim yar Arguvana degmeli Sevdigim yar Dunyalara degmeli vayy | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 26 Fév - 0:04 | |
| Soprano - J' ai Besoin d' Ailes (Elle) ... | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mer 27 Fév - 1:02 | |
| Murat Kekilli - Ayrilik
Ayrilmak o kadar kolay mi sandin Yollarin bana ask tir artik...
Bana durup durup gel deme Maksadin beni gormek degil Maksadin bana Istanbulu gostermek Birak Istanbul'u duslerimde kalsin Beyoglu ben olmasamda aydinlik Bana durup durup gel deme Yollarin bana ask tir artik ... | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mer 27 Fév - 1:21 | |
| Yasar - Cezayir Meneksesi ... | |
|
| |
mevlana89
Nombre de messages : 159 Age : 36 Localisation : France Date d'inscription : 29/01/2008
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mer 27 Fév - 2:07 | |
| | |
|
| |
mevlana89
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mer 27 Fév - 20:12 | |
| Celik Hercai bu günlerde baya eski müsikler dinliyorum... | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Ven 29 Fév - 1:10 | |
| F. Kisaparmak - Zehirim Sensin... | |
|
| |
mevlana89
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Sam 1 Mar - 3:05 | |
| Ferdi Tayfur Icime dogmustu sanki Günahhhh degilmiii ?? Yazik degilmiii ?? Sensiz gecen günlereee | |
|
| |
Deliness
| |
| |
Deliness
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 2 Mar - 3:00 | |
| Mustafa Yildizdogan- Delikiz | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 2 Mar - 3:09 | |
| Grup Gokçen - Sehitler dile geldi
Sevda çeken yürekleri bıraktık arkamızda, Rüyalarımızı süsleyen garip, çilekeş Gabar dağını Tanrıdağından gördük, işte orada, işte tam karşımızda Söke garajından davul zurnayla bindik otobüse Kulak verdik kalbimizden gelen o sese Sıra bizdeydi, bizi bekliyordu vatan toprağı Umurumuzda bile değildi kimin, kimlerin askerden kaçtığı. Ben Balatlı Şerif, ölümlerin en güzelini tattım Ne kadar ağlatsam da anamı, babamı, bacımı Katlanmak kolay mı demeyin, Alperenlerle saf tuttum. Sizlere, sizlere bıraktım karalar bağlayan nazlı yarimi. Ölürken bile gülmek nedir hiç, düşündünüz mü? Tekbir verip toprağa, al bayrağa sarılıp düştünüz mü? Bilmiyorum sizler acaba anam gibi yandınız mı? İşte ben buradayım, karşınızdayım, ben Sökeli Hakkı Uyar! Aşkı olmayan yiğide destan yakılmaz beyler, Bu destan, bu mısralarla anlatılmaz beyler, Karalar bağlamasın, yanmasın artık analar, Dursun milletimin kanı, kapansın bu yaralar Ben öğretmendim, okulumdan çıkarken vurdular İki aylık yavrumu öksüz, babasız bıraktılar Kızımın adını Hilal koymuştum, hilalimi yere çaldılar Söylesenize, söylesenize Hilalimin intikamını alacak yiğitler nerede Kalk yiğidim kalk! Düşmek yakışmaz sana İntikamın alınacak, söz veriyorlar bak sana Son yiğit, son yiğit çıksa bile o son akına Bu bayrak bir daha düşmeyecek, vasiyettir sağ kalana Kardeşlik, insan hakları oyunun bir parçasıydı Bizi kalleşçe vururlarken insan hakları neredeydi Söylesenize, söylesenize, kundaktaki yavruyu kim katletti Söylenecek söz kalmadı gayrı, azıcıkta siz düşünün Bu soysuzlar, bu vatansızlar sarsa da yurdumu Ben Yaradandan alırım asil kanı ve gücü Bir yiğit düşse de arkamdan haykırır milyonlarca genç ALLAHUEKBER Bırakmam, bırakmam bayrağımı, akıtsalar da son damla kanımı Ya Rab, Ya rab güç ver bize, davamız senin, bu canlar senin için Şahlansın artık milletim, şehitler aşkı için Titresin, titresin gönüller acaba bu haykırışlar ne için? Bu yürekler desin ki; Bayrak bir, vatan bir, Allah bir Ülkümüzün ufkunda güneş gibi Türkiyeyi de görüyoruz Bu mısraları söylerken sizler gibi ağlıyoruz Heeey, şehitler dile geldi, biz niye susuyoruz Şehit anaları karşımızda mağrur mağrur bakıyor İşte bakın, işte bakın... Türkiye ufkunda Hilal ve Yıldız buluşuyor | |
|
| |
mevlana89
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 2 Mar - 13:00 | |
| - Deliness a écrit:
- Musti sen kederlisin, bi derdin var, gecenin o saatinde ferdi dinliosun....anlat bakim ablana
Ferdi dinledim mi dertli bile olmasam dertleniyorum yoksa çok $ükür iyiyim - serdengeçti a écrit:
- Kalk yiğidim kalk! Düşmek yakışmaz sana İntikamın alınacak,
söz veriyorlar bak sana Son yiğit, son yiğit çıksa bile o son akına Bu bayrak bir daha düşmeyecek, vasiyettir sağ kalana Kardeşlik, bu bölümünü çok seviyorum.... | |
|
| |
Deliness
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 2 Mar - 21:45 | |
| Tarkan -ikimizin yerine
sevdim çok sevdim tanıdım aşkın en saf halini kokladım gecelerce bıraktığın eşya ve boş evi uzanamadı elim telefona defalarca gidip geldim yenik düştüm kendime göre göre gurur sandıgim aslında ümitsizliğimdi anladım temelli gittiğini haklıydın üstelik suç benimdi sen üzülme gülüm incinme canımın içi iki gözüm sakın küsme bana hediye bırak bütün kederleri ben ağlarım ikimizin yerine bilirsin aslında adaletsizliğini istemezdin hani sen de bittiğini ama kendinden yanadır ya hep yürek feda edip aşkı korur ya kendini yenik düştüm kendime göre göre gurur sandıgim aslında ümitsizliğimdi anladım temelli gittiğini haklıydın üstelik suç benimdi | |
|
| |
Rüstem
Nombre de messages : 379 Age : 38 Localisation : Paris Date d'inscription : 23/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Lun 3 Mar - 21:39 | |
| | |
|
| |
Rüstem
Nombre de messages : 379 Age : 38 Localisation : Paris Date d'inscription : 23/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Lun 3 Mar - 21:40 | |
| | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Lun 3 Mar - 21:44 | |
| sezen aksu gidiyorum sezen aksu sen aglama | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Lun 3 Mar - 21:54 | |
| | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Lun 3 Mar - 21:58 | |
| intizar- gelincik (sesineeee bayiliyorummmmmmmmmmmm) | |
|
| |
Contenu sponsorisé
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? | |
| |
|
| |
| Su anda ne dinliyorsunuz ? | |
|