| Su anda ne dinliyorsunuz ? | |
|
+14fatosh Rüstem kelid ErDji Esra Delikanli Aylin nur93tr k0mur-g0zlu-kiz Deliness ipeksi LaNeaR tugba Furkan 18 participants |
|
Auteur | Message |
---|
Rüstem
Nombre de messages : 379 Age : 38 Localisation : Paris Date d'inscription : 23/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Fév - 0:58 | |
| ilvanlim une de mes chansons prefere heheheh | |
|
| |
Rüstem
Nombre de messages : 379 Age : 38 Localisation : Paris Date d'inscription : 23/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Fév - 1:04 | |
| hasan yilmaz je connais pas le titre il di guzel oglan boynuma dolan ablani opmusum... | |
|
| |
lalehan
Nombre de messages : 111 Age : 38 Localisation : Alsace Date d'inscription : 08/12/2007
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Fév - 1:40 | |
| hep kahir
Cem Karaca
dur! birak kaynasin kahvenin suyu, bana istanbulu anlat nasildi? bana bogazi anlat nasildi? haziran titreyislerle kaçak yagmurlar ardi yikanmis, kurunurmuydu yine o yedi tepe ana sefkati gibi sicak bir günesle
insanlar gülüyordu de trende, vapurda, otobüste, yalanda olsa hosuma gidiyor, söyle. hep kahir, hep kahir, hep kahir biktim be...
dur! birak, kalsin, açma televizyonu bana istanbulu anlat nasildi? sehirlerin sehrini anlat nasildi? beyoglu sirtlarindan yasak gözlerimle bakip köprüler, sarayburnu, minareler ve halice diyiverdin mi bir merhaba, gizlice
insanlar gülüyordu de trende, vapurda, otobüste yalanda olsa hosuma gidiyor, söyle. hep kahir, hep kahir, hep kahir biktim be...
dur! birak, kimildama, kal biraz öylece n'olur kokun istanbul gibidir, gözlerin istanbul gecesi simdi gel saril, saril bana kinalim gökkubbenin altinda ordada beraber çok sükür diyerek yeniden baslamanin hayali hasretinin çölünde sanki bir pinar gibi
insanlar gülüyordu de trende, vapurda, otobüste yalanda olsa hosuma gidiyor, söyle. hep kahir, hep kahir, hep kahir biktim be... | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Fév - 1:47 | |
| | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Fév - 2:10 | |
| soliman -yolun acik olsun
yolun acik olsun talih seni bulsun ozur dilemeden git gule gule | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Fév - 2:32 | |
| serdar ortac- binlerce dansoz var hani looo hanneee | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Fév - 3:00 | |
| | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Fév - 3:26 | |
| zara -yusek yuksek tepelere kiz vermeyin | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Fév - 3:33 | |
| zoraki koca-giderim bu diyardan | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Fév - 15:49 | |
| nefret- hersey vatan icin
Icimdeki nefret Icimdeki nefret Icimdeki nefret
Hersey vatan icin Hersey vatan icin Hersey vatan icin Hersey vatan icin Hersey vatan icin Hersey vatan icin Hersey vatan icin Hersey vatan icin
Dokulen bu kanlar yaralar baglamaz Aci degil bu vatan topragina dokulen Karis karis ya vatan yada can Rabbimden rahmet sana kefensiz yatan Gozunu buraya dikenin oyarim gozunu Cakal! fazla golge ediorsun ha Turkce rapte milliyet biraz daha ciddiyet Yaylanin lan itler simdi nefret onunde Saga sola bakmasana lan simdi bana Turkce rapte gelior iste sana bomba Dalgalanan goklerde yildiz ve hilal Hakkidir hakka tapan milletimin istiklal
Calisan Turkiye gozumun onunde Atam sen rahat ol yerinde Mehmetcik tepede bekler nobette, Turk bayragi dalgalanir goklerde Turkiye icin olurum ben sozumde Kimse duramaz Turk'un onunde Ben varsam bu dunya uzerinde kimse bolemez bu vatan goklerde Her zaman ilerleme hedefimde Sozunu tutan ve namusun pesinde Bu vatanin ustunde herkes kardestir Bunu beynine iyi yerlestir.
Hersey vatan icin Hersey vatan icin Hersey vatan icin Hersey vatan icin Hersey vatan icin Hersey vatan icin Hersey vatan icin Hersey vatan icin
Bizansi sasirma sabrimi tasirma Geliyor ziller suratina suratina Kartal gibi havalanirim goklere Gokler benim ayyildiz benim simgem Affedemem vatanima yanlis yapani Otuz bin askerin canini alani Hatirasi var sehidin unutmadim Yapilanlarin hepsini hatirladim Gozumun onunde aglayan bir kucuk cocuk Baba diyor babasinin kunyesine Mezar tasina sarilmis neden diye Sordum bunu kendime...
Vatan vatan toprak altinda yatan Unutma sakin seni aldatan her zaman seytan Bitsin artik olumler Bitsina artik bu cile cekemem bile bile...
Birlikten guc dogar Gucler birlesti Statik, Nefret, Ses ve Yenerr Gucler birlesti Kotulukleri kovar vatan saolsun Budur bizi birlestien nokta Hedef dorukta SASMA Bir lein nesi var iki elins esi var Gucler birlesti Hip hop sonsuza kadar (sonsuza kadar)
Hersey vatan icin Hersey vatan icin Hersey vatan icin Hersey vatan icin Hersey vatan icin Hersey vatan icin Hersey vatan icin Hersey vatan icin | |
|
| |
mevlana89
Nombre de messages : 159 Age : 36 Localisation : France Date d'inscription : 29/01/2008
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Fév - 16:01 | |
| - Rüstem a écrit:
- nefret- hersey vatan icin
Bende bu hiphop/rap'i çok seviyorum bence anlamli sözler... | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Fév - 17:52 | |
| dinledigim parca cok guzek isteyen varsa gonderebilirim nefret heresey vatan icin | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Fév - 18:33 | |
| toygar isikli sen hala benim icin... | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Fév - 19:05 | |
| gokhan kirdar- yerine sevemem | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Fév - 19:07 | |
| zeki muren duydumki unutmussun | |
|
| |
mevlana89
Nombre de messages : 159 Age : 36 Localisation : France Date d'inscription : 29/01/2008
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Fév - 21:38 | |
| Recebim - $ehitler Ölmez !! | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Fév - 21:55 | |
| | |
|
| |
Deliness
Nombre de messages : 521 Age : 37 Localisation : 78 Date d'inscription : 07/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Fév - 23:49 | |
| Arzu sahin- Yarali ceylanim | |
|
| |
Deliness
Nombre de messages : 521 Age : 37 Localisation : 78 Date d'inscription : 07/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Jeu 14 Fév - 0:29 | |
| Tarkan- Istanbul agliyor
Sen gideli buralardan Yolunu gözlemekteyim İstanbul ağlıyor Yastayım sevgilim
Hala seninim, delinim Bıraktığın gibiyim Çıkmaz sokaklarında kayıp Derbeder haldeyim
Sen gideli bu aşktan Kalbimle harpteyim Yokluğun ölümden beter Buz tuttu yüreğim
Rüzgar ol es püfür püfür Yağmur ol da bul beni Geceleri rüyalarıma gir Öpüp okşa, sev beni
Sen gideli bu şehirden Ötmez oldu bülbüller Doğmadı güneşim batalı Açmaz oldu güller
Unutmadım, unutamadım Dinmedi fırtınam içimde Başucumdaki resmin Duruyor aynı yerinde | |
|
| |
serdengeçti
Nombre de messages : 158 Age : 37 Localisation : est Date d'inscription : 11/02/2008
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Jeu 14 Fév - 0:42 | |
| Dort duvar soguk sessiz Bak yurek yine sensiz Aglarim yar sitemsiz Hara dustum Dertteyim... Yar dedik Can dedik Canim omru tukettik Daglar diz çokerken bakki tasa yenildik... Yigit Tekin. https://www.youtube.com/watch?v=8k9h_umemnA | |
|
| |
Deliness
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Jeu 14 Fév - 0:52 | |
| Yalin- Hersey sensin
Koydum sevinçlerimi önüme... Baktım hepsi sensin!... Yazdığım şiirlerin her hecesi... Üzüldüğüm tüm filmler... Yıpranmamış hayatlar büyük hüzünler bekler... Her işte bir hayır bu işte hepsi sensin!...
Şimdi senden vazmıgeçmeli??.. Masal olup yola devam mı etmeli??.. Ben kalpten sorumlu... Aşka sorunluydum anladım herşey sensin!... | |
|
| |
Deliness
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Jeu 14 Fév - 2:31 | |
| Yalin- kalamadim
İçim sızlıyor doğru Ama sana git demekten başka yol mu var Onların doğrularıyla büyürken İçine hayat çekmek değil kolay Sesim çıkmıyor doğru Ama bağırsam kime ne faydası var Bedelli mutluluklar düzeninde Yüreğe güvenmek değil kolay Gerçeğin kenarından hayatın düzenine Bir yol bulup ben akamadım Bugün budur pencere yarın kışla yüzleşince Çok üzgünüm kalamadım | |
|
| |
Deliness
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Jeu 14 Fév - 2:34 | |
| Yalin- Alismak zorundayim
Dün hayat durdu benim için Sanki bugün herşey farklı Sanki bu ev benim değil Bu nefes bana zararlı Alışmaya çalışmak diye birşey yok Alışmak zorundayım Üzülmemek diye birşey yok Üzülmem gerek
Severek unutmak olur iş mi Bilerek uçuruma önden atlanır mı ki Kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz Boş bırakacağım yerini hep bomboş | |
|
| |
serdengeçti
Nombre de messages : 158 Age : 37 Localisation : est Date d'inscription : 11/02/2008
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Jeu 14 Fév - 23:50 | |
| | |
|
| |
Deliness
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Jeu 14 Fév - 23:57 | |
| Ozcan Deniz- Ah o gozlerin | |
|
| |
Contenu sponsorisé
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? | |
| |
|
| |
| Su anda ne dinliyorsunuz ? | |
|