| Su anda ne dinliyorsunuz ? | |
|
+14fatosh Rüstem kelid ErDji Esra Delikanli Aylin nur93tr k0mur-g0zlu-kiz Deliness ipeksi LaNeaR tugba Furkan 18 participants |
|
Auteur | Message |
---|
Deliness
Nombre de messages : 521 Age : 37 Localisation : 78 Date d'inscription : 07/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Ven 15 Fév - 0:04 | |
| Ahmet Aslan- sadece susarak ozluyorum
Susarak Özlüyorum Sözcüklerim varmiyor uzaklarına Birer birer düşüyor bütün öpmelerim Ağır yenilgiler alarak
Adresinde yoklugunu kıyamet bilerek Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip
Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip Sense uzak, çok uzakta Bir deniz gibisin resimlerde
Dokunsan Dersim olur, göçerim mecburen Duydum çok sonradan, adın önemli değil Acın aynı tadı veriyor zaten
Adresinde yokluğunu kıyamet bilerek Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip
işte buna bıçak çekiyorum şimdi adı yok, hiç bir sevginin Zaman zaman değil şimdi Yalnız benmiyim bu ahir zamanda Derviş mekanına aşk ile cağıran Bu ahir zamanda | |
|
| |
serdengeçti
Nombre de messages : 158 Age : 37 Localisation : est Date d'inscription : 11/02/2008
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Sam 16 Fév - 15:24 | |
| Hatirla Sevgili .
Dudagimda yarim kalan soylenmemis son sozumdur Baki olsada ayrilik ask her daim olumsuzdur...
...Varsin eller gonul yarasi kapanir sansin kabugun altinda sevgili sen kanayansin... | |
|
| |
serdengeçti
Nombre de messages : 158 Age : 37 Localisation : est Date d'inscription : 11/02/2008
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Sam 16 Fév - 15:36 | |
| Ahmet Safak - EdebaLIm
Ogul dedin ogul daglari asti simdi torun deme vakti ya Seyhim Torun duzovada yolunu sasti simdi torun deme vakti ya Seyhim
EdebaLIm EdebaLIm Gelip senden edeb aLIm Gonul bahçende gul olayim ya Seyhim
... | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 17 Fév - 22:29 | |
| Omer Karaoglu - Sehid Turkusu
Şehit tahtında Rabbe gülümser Ah binlerce canım olsaydı der Şehit tahtında Rabbe gülümser Canım bedeli bir sofradan yer
Ümitsiz olmaz ümitsiz olmaz Sevdasız olmaz sevdasız olmaz
Dağları oyup zindan etseler Allah nurunu söndüremezler Dağları oyup zindan etseler Davamın önüne geçemezler
Yarasız olmaz Çilesiz olmaz Şehitsiz olmaz Kurbansız olmaz
Şehit tahtında Rabbe gülümser Ah binlerce canım olsaydı der Şehit tahtında Rabbe gülümser Canım bedeli bir sofradan yer
Karanlık ölür zülümat ölür Gözler önünde ve Ölüm ölür
Anladım artık Uhud ve Bedir Ve Ümit sevda Şehadet nedir Soludum Kanri Mahşer anını Ümidi Şehidi ve Sevdayı
Ömer KARAOĞLU | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Lun 18 Fév - 21:59 | |
| Ugur Isilak - Sensiz Olmuyor
Çetindir bu sevda boş ver diyorlar Ben boş verdim lakin gönül salmıyor Sunulan hayatın ne anlamı var Varlığından öte bir şey kalmıyor
Her derdi üstüme alırım ama Bir tek sensizliği içim almıyor
Sensiz olmuyor, sensiz olmuyor Rengim soldu, vadem doldu yerin dolmuyor
Yedi kat üstüdür aşığın yeri Bu yola baş koyan dönemez geri Mahremdir âşıklık ezelden beri Bu yüzden halimi kimse bilmiyor | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Lun 18 Fév - 22:25 | |
| Serif Kayran - Vakti miydi Cektin ellerini benden nasil vazgeceyim senden bir canim onu benden koparmanin vaktimiydi Sen ordasin ben burada hasret girdi aramiza sensin sensiz aksamlarda aglatmanin vaktimiydi Hazan oldu gulum soldu yar gidisin beni vurdu sen benden ayri gezeli gozlerim yas ile doldu Vaktimiydi vaktimiydi soyle canim vaktimiydi sana boyle baglanmisken ayrilmanin vaktimiydii * damara girdik yinee haydii hayirlisiii nikotiin smliyeii yokmuu yavv | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Lun 18 Fév - 22:41 | |
| Esat Kabakli - Gozunu toprak doyursun
gözünü toprak doyursun ne buldun gittin ellere bir gün çok pisman olursun vururlar yerden yerlere
ben sana yar demedim mi yanimda kal demedim mi canimi al demedim mi gözünü toprak doyursun
canim fedadir canina gel gir de benim kanima sultanim ol mekanima gözünü toprak doyursun
günes dogmuyor yüzüme dünya karanlik gözüme duvarlar gelir üstüme gözünü toprak doyursun
ben sana yar demedim mi yanimda kal demedim mi canimi al demedim mi gözünü toprak doyursun | |
|
| |
Deliness
Nombre de messages : 521 Age : 37 Localisation : 78 Date d'inscription : 07/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Lun 18 Fév - 22:54 | |
| Sezen Aksu- Surukluyorum çaresizligimi
Sürüklüyorum çaresiz yalnızlığımı Aldırmazlığında, acımasızlığında İstanbul'un Yitik umutlarımla yaralı, vuruk Yürüyorum kalabalık caddelerde Yürüyorum bilmeden nereye gittiğimi Amaçsız bitkin donuk
Gözlerim boş bakışlarla takılıyor bir yerlere Yüreğim kanıyor ılgıt ılgıt, sıcak sıcak Şahlanıyor içimde özlemin Kahrediyorum, karanlıklar içindeyim Oysa İstanbul ışıl ışıl, parlak
Mutsuzluğum siniyor sokaklara Seni solukluyorum derin derin Büyüyor giderek içimde yokluğun Anılar mil çekiyor gözlerime Sürüklüyorum çaresiz yalnızlığımı Vurdumduymaz acımasız yollarında İstanbul'un | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Lun 18 Fév - 23:11 | |
| Ibo - Her sevgide bin ah ettim
terk etmek ne kadar kolay sen kolay olanı seçtin önce benden sonra senden sonrada aşkımızdan geçtin aşkımızdan
yıkılası demem sana yıkılmaki ölmeyesin neler çeker,insan neler neler bir düşki sende bilesin
her sevgide bin ah ettim gençliğime eyvah ettim bilmem ki ne günah ettim bilemem bilemem gülemem ben yalan dünyada | |
|
| |
Rüstem
Nombre de messages : 379 Age : 38 Localisation : Paris Date d'inscription : 23/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Lun 18 Fév - 23:12 | |
| Kavur Balıkları İndim dereye taş bulamadım Kendime göre eş bulamadım Aman melekem kavur balıkları Akşama getireceğim kabadayıları Aman neresinden, neresinden Yandım neresinden, neresinden Tuttum karının eteğinden Tuttum karının memesinden Aman melekem kavur balıkları Aman melekem kavur balıkları Akşama getireceğim kabadayıları Akşama getireceğim kabadayıları Aman melekem kavur balıkları Aman melekem kavur balıklan Akşama getireceğim kabadayıları Akşama getireceğim kabadayıları | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Lun 18 Fév - 23:14 | |
| - Rüstem a écrit:
- Kavur Balıkları
İndim dereye taş bulamadım Kendime göre eş bulamadım Aman melekem kavur balıkları Akşama getireceğim kabadayıları Aman neresinden, neresinden Yandım neresinden, neresinden Tuttum karının eteğinden Tuttum karının memesinden Aman melekem kavur balıkları Aman melekem kavur balıkları Akşama getireceğim kabadayıları Akşama getireceğim kabadayıları Aman melekem kavur balıkları Aman melekem kavur balıklan Akşama getireceğim kabadayıları Akşama getireceğim kabadayıları haha Rustem, tamda damara dalmistiim ne ettin yav, Allah iyligini versiin | |
|
| |
Rüstem
Nombre de messages : 379 Age : 38 Localisation : Paris Date d'inscription : 23/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 19 Fév - 16:17 | |
| - serdengeçti a écrit:
haha Rustem, tamda damara dalmistiim ne ettin yav, Allah iyligini versiin ;) | |
|
| |
Deliness
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 19 Fév - 19:08 | |
| Oguz Aksaç-Dilim Yaralı
Ben Derdimi söyleyemem Dilim yaralı yaralı Bülbülüm ama ötemem Gülüm yaralı yaralı
Aşk kitabını açamam Akı karadan seçemem Kanadım yok ki uçamam Kolum yaralı yaralı
Nesli'm gafletten uyan Sensiz geçen ömür ziyan Ruh bir arı, vücut kovan Balım yaralı yaralı | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 19 Fév - 20:15 | |
| Sago - Vesselam
Üzgünümdür hayli vesselam Vuslatım gelmez mihman Beklerim gurbetteyim nedeyim... | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 19 Fév - 20:32 | |
| Sago - Romantizma
... Bulantılarda midem Çok sebeb ürettim fabrikalarım iflas etti. Kİm samimi ? kim hakiki ?...bana cevap verin!...
Özür bir borç gibiydi en zor ödenen hali. Kalbi hacize verdim oysa borçlu sendin Bir bahaneden ibaret terkediş. Bilinen en son halim bir zavalli,yaşıyorum bunu da bil. Gidiyorum adimi sil,acıyorum yaramı deş !... Varlığın yoğunla eş ve keşmekeş bu yolda ölüme terk bin leş. Ve rüzgarımla yüzleş... Şafak yüzbeşte meşke daldı çilekeş Uyku geç gelir nöbette uyuma yok !... Korku içime sorgu tıktı.Satırbaşında kalbim hep kırıktı. Gözlerimin içine bakamadınız içiniz hep fesattı. ... | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 19 Fév - 23:42 | |
| Sevda senin gözlerinin rengindeydi
Sevda senin gözlerinin rengindeydi hep bu yüzden ben siyahı ölesiye öyle sevdim.
görmesemde aklımdasın bir sır gibi saklımdasın değmez bana mermi kursun sen ölümle aramdasın. | |
|
| |
mevlana89
Nombre de messages : 159 Age : 36 Localisation : France Date d'inscription : 29/01/2008
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mer 20 Fév - 0:13 | |
| KADER / Kader diyelim gitsin Sirada NADIDE SULTAN / Konyalim | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Ven 22 Fév - 22:48 | |
| Nazli Oksuz - Germir Baglari
Gine Yeşillendi De Aman Aman Germir Bağları Hey Bakarım Erimez Erimez Dağların Karı Hey Bergüzar Yollamış Da Amqn Aman Ellerin Yari Hey
Saçını Boynuma Aman Aman Dolar Ağlarım Verseler Yarimi Yanıma Güler Oynarım Hey Arabaya Daş Koydum Ben Bu Yola Baş Koydum Seni Gelecek Diye Sol Yanımı Boş Koydum
... | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Sam 23 Fév - 20:20 | |
| Zeynep Baskan - Bir yigit gurbete gitse
Bi yigit gurbete gitse gor basina neler gelir Garip silayi andikça yas gozune dolar gelir...
her dinledigimde bir huzun bahçesi olur sanki kalbiim ... | |
|
| |
Deliness
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Sam 23 Fév - 20:47 | |
| A la recherche d'autres mélodies, voila ce que j'ai trouvé... c'est une pure douceur...ça détends tellement
Boubacar Traore - Je chanterai pour toiEcoute | |
|
| |
mevlana89
Nombre de messages : 159 Age : 36 Localisation : France Date d'inscription : 29/01/2008
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Sam 23 Fév - 21:55 | |
| Neslihan ya une erreur sur le lien dinlemek isteyenler : BUYURUNca change des musiques que j'écoute... | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 24 Fév - 2:36 | |
| Oguz AKsaç - Bir seher vaktinde
Bir seher vaktinde indim baglara Oter seyda bulbul gul yarelenir Bakmazmisin su sinemde yaraya Derdimi soylesem dil yarelenir... | |
|
| |
Deliness
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 24 Fév - 2:40 | |
| Merci Mustafa, farketmedim ;) evet benim de dinlediklerimden farkli ama çok hosuma gitti | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 24 Fév - 2:47 | |
| SaGo - Pavlov'un kopegi
Hiç bir kuvvet engel olamasti bana ve dilime Zincir vurabilirmi kralinizda gelse takili kalacak sagonun argolarina her kulak... | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 24 Fév - 2:56 | |
| Zeynep Baskan - Yüceden mi geldin sen seher yeli... | |
|
| |
Contenu sponsorisé
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? | |
| |
|
| |
| Su anda ne dinliyorsunuz ? | |
|