| Su anda ne dinliyorsunuz ? | |
|
+14fatosh Rüstem kelid ErDji Esra Delikanli Aylin nur93tr k0mur-g0zlu-kiz Deliness ipeksi LaNeaR tugba Furkan 18 participants |
|
Auteur | Message |
---|
Rüstem
Nombre de messages : 379 Age : 38 Localisation : Paris Date d'inscription : 23/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 0:20 | |
| nikah masasi- umit besen
Nikah masasına oturdun işte Dayanmak çok zormuş böyle sevince Sana mutluluklar sözüm kardeşçe At artık imzanı git biran önce | |
|
| |
lalehan
Nombre de messages : 111 Age : 38 Localisation : Alsace Date d'inscription : 08/12/2007
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 0:28 | |
| | |
|
| |
Aylin
Nombre de messages : 215 Age : 38 Localisation : L'Ouest Date d'inscription : 26/10/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 0:32 | |
| Rafet el roman - Beni affedermisin
Beni affeder misin? Bakar misin yüzüme Güvenir misin yeniden Sevisir miyiz eskisi gibi
Ben sensiz neylerim Bu ömrü neyleyim Kalbim aglar yanar Hem mahçup hem kanar
Gönül bu elbet Yandigi yere kadar Herseyin bedeli var Ihanetin en agir Sevgiyse elbet Gittigi yere kadar Herseyin bir sonu var Sevgilim beni affet
Söyle yar beni unuttun mu? Kopardin mi yüreginden Sildin mi anilari Gömdün mü birer birer
Gönül bu elbet Yandigi yere kadar Herseyin bedeli var Ihanetin en agir Sevgiyse elbet Gittigi yere kadar Herseyin bir sonu var Sevgilim beni affethttps://www.youtube.com/watch?v=BxkarxDA1I4 | |
|
| |
Aylin
Nombre de messages : 215 Age : 38 Localisation : L'Ouest Date d'inscription : 26/10/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 0:44 | |
| | |
|
| |
lalehan
Nombre de messages : 111 Age : 38 Localisation : Alsace Date d'inscription : 08/12/2007
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 0:51 | |
| le film est encore mieu,,
neyse konuyu degistirmiyelim...
Tarkan Istanbul agliyor | |
|
| |
Rüstem
Nombre de messages : 379 Age : 38 Localisation : Paris Date d'inscription : 23/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 0:54 | |
| raffet el roman affetmem
Burada aşkımız sona eriyor İyi kötü günler burada bitiyor Seni ömür boyu unutmayacağım Her zaman seni hatırlayacağım Mecburen mi böyle sona erecekti Mecburen mi böyle bu aşk bitecekti Seni seviyorum nefret ediyorum Affetmem affetmem asla seni
Ben istemedim aramız seninle böyle olsun Ben istemedim aşkımız seninle böyle bitsin Anlayamadık birbirimizi, katlanamadık birbirimize Bilmedik kıymetimizi, bilmedik bilmedik bilmedik
Nakarat
Oysa her şey ne güzel başlamıştı seninle Anlar var unutamam belki senelerce Beraber o ilk gecemiz sanki bir rüya gibiydi Bitmesini istemedim bir ömür boyu boyu Zamanla alıştık her şeye, bu büyük sevgimize bile Her şey bu kadar basit yalan, yalan yalan her şey YALAN YALANNNNNNNNNNNnn
Dernière édition par le Dim 10 Fév - 0:55, édité 1 fois | |
|
| |
Aylin
| |
| |
lalehan
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 0:56 | |
| dinle aylin, elinden alanmi var??? Moi j'ladore aussi | |
|
| |
Aylin
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 1:05 | |
| DInliycem cnm dinliycem..Yildiz tilbe - Seni O sanmistim..
Hep istemiştim başımı omzuna yaslayacağım sevgili Ona ağlayıp onunla gülmek onunla doyup ona acıkıp Ona susayıp onunla bakmak onunla duymak Her yere gitmek her şeyi öğrenmek Aşka doymadan mutsuz olmadan Beraber yaşayıp beraber ölmek istemiştim
Seni o sanmıştım ne kadarda gençtim Masum ve güzeldim şimdi çok yalnızım Seni o sanmıştım seni o sanmıştım ne kadar yanıldım Masum ve güzeldim şimdi çok yalnızım
Ellerin vardı dokunman için yandığım Gözlerin vardı bakmak için delirdiğim Önce farklıydık aşkla bağlıydık sevişirken ağlardık Sevgin vardı vermediğin şevkatin vardı gizlediğin Yatağın vardı uyumak içinhttps://www.youtube.com/watch?v=gQ_58aw1-KE | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 1:11 | |
| rober hatemo- beyaz ve sen
Bu bir yasak aşk öyküsü çokta acıklı Birazdan evleniyor yarim ondan bu acı Birde başımda dönüyorken bizim bu şarkı Mutluluk hediyem şarkımda senin olsun
Ey tanrım ! dayanabilirmiyim buna ben Yardım et çıkar o'nu al aklımdan lütfen Taşıyamayabilirim düşerim birden Nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen
Sensizliği paylaşırım yanlız evimde Yokmuş böyle bir acı ne yerde ne gökte Attın imzanı kıydın ikimizede Çektim kendimi sen mutlu ol dünya evinde
Ey tanrım ! dayanabilirmiyim buna ben Yardım et çıkar o'nu al aklımdan lütfen Taşıyamayabilirim düşerim birden Nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen
Şarkımızı söylüyorum sakın ağlama Kıyamamki sana benim olamasanda Hani sana o ilk canım deyişim varya Çınlasın kulağında her bu şarkı çaldığında
Sensizliği paylaşırım yanlız evimde Yokmuş böyle bir acı ne yerde ne gökte Attın imzanı kıydın ikimizede Çektim kendimi sen mutlu ol dünya evinde
Ey tanrım ! dayanabilirmiyim buna ben Yardım et çıkar o'nu al aklımdan lütfen Taşıyamayabilirim düşerim birden Nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen | |
|
| |
Aylin
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 1:14 | |
| Neyse je vs laiss avk cette chanson..Rafet el roman - Elimde degil hala seviyorum..
Elimde degil hala seviyorum.. Elimde degil unutamiyorum..
Karardi içim haykirmak istiyorum ne olursa olsun sevgilim kalacaksin..https://www.youtube.com/watch?v=i2aRyHjd8gE | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 1:25 | |
| yalan ask zafer peker
Sormadın neler geldi başıma Bu canım seni sevdi boşuna Zorladım ama vazgeçemedim Sona ermedi,geldim oyuna
Bekledim seni dönersin diye Söz geçiremem garip gönlüme Yandı yüreğim gülen gözlerine Yalan aşkına kandı yine de
Yarını olmayan yolda gidemem Sözünü tutmayan yari sevemem Yaralı gönlüme ihanet edemem Yalan aşkını istemem | |
|
| |
Aylin
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 1:35 | |
| | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 1:38 | |
| | |
|
| |
mevlana89
Nombre de messages : 159 Age : 36 Localisation : France Date d'inscription : 29/01/2008
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 1:41 | |
| j'écoute rien mais c'est fort probable que dans les minutes qui sui j'écoute des chansons de Ferdi Tayfur | |
|
| |
Aylin
| |
| |
lalehan
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 1:50 | |
| Aylin, hala burdasin. C'est vrai que ses chansons c'est de la déprime a fond. Allah korusun, ça peut même pousser au suicide la, j'écoute "Canim Istanbul" par RTE | |
|
| |
mevlana89
Nombre de messages : 159 Age : 36 Localisation : France Date d'inscription : 29/01/2008
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 1:52 | |
| moi j'ai toute ces chansons, maisc'est vrai que ca déprime a force, donc à consommer avec modération bien surr | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 22:00 | |
| hatirla sevgilim- gece ve ruzgar | |
|
| |
Aylin
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 22:31 | |
| | |
|
| |
Tulbe
Nombre de messages : 29 Age : 35 Localisation : Bordeaux Date d'inscription : 29/01/2008
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 23:36 | |
| Powertürk'te ne varsa | |
|
| |
Deliness
Nombre de messages : 521 Age : 37 Localisation : 78 Date d'inscription : 07/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Lun 11 Fév - 0:04 | |
| | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Lun 11 Fév - 1:00 | |
| rien je v aller dodo iyi geceler forum alemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii | |
|
| |
Deliness
Nombre de messages : 521 Age : 37 Localisation : 78 Date d'inscription : 07/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Lun 11 Fév - 1:02 | |
| | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 12 Fév - 0:57 | |
| betul demir baska bir sey | |
|
| |
Contenu sponsorisé
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? | |
| |
|
| |
| Su anda ne dinliyorsunuz ? | |
|