| Su anda ne dinliyorsunuz ? | |
|
+14fatosh Rüstem kelid ErDji Esra Delikanli Aylin nur93tr k0mur-g0zlu-kiz Deliness ipeksi LaNeaR tugba Furkan 18 participants |
|
Auteur | Message |
---|
ErDji
Nombre de messages : 77 Age : 37 Localisation : Paris Date d'inscription : 10/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 26 Déc - 22:40 | |
| la j ecoute özcan deniz geçmiyor günler.. ah ah ahhhhhhh ne kadar acikli bir $arki; gerçekten muazzam bir parça çok süper bende bunu tavsiye ederim.. lol | |
|
| |
ErDji
Nombre de messages : 77 Age : 37 Localisation : Paris Date d'inscription : 10/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mer 27 Déc - 21:17 | |
| et puis rüstem ta chanson jlé ecouter. çok af edersin gerçek'ten deyim yerindeyse $arkinin içine etmi$... çok berbat bir yorum olmu$... | |
|
| |
ErDji
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mer 27 Déc - 22:59 | |
| magazin mali gullu dali gibi koca aramiyorum abi...... daglari deldim tek basima çolleri a$tim bir tek ben erleri yendim kiz ba$ima... Bugün rock takiliyoruz :lol | |
|
| |
Furkan
Nombre de messages : 197 Age : 37 Localisation : Strasbourg, 67 Date d'inscription : 25/10/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Jeu 28 Déc - 16:56 | |
| Ismail Altunsaray - evvelim sen oldun ahirim sensin... | |
|
| |
fatosh
Nombre de messages : 7 Age : 38 Localisation : 28 Date d'inscription : 01/12/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Jeu 28 Déc - 17:53 | |
| Kubat: Gesi Baglari Zeynep Cassalini : Dokunma Bana
Volkan Konak : Gardas
... Bu amansiz hastalik, tatli canini aldi Aman aman gardas , yara yara liyim Kemencesi duvara , gitari nerde kaldi Susun kuslar susun , Kara kara liyim Aman aman gardas, yara yaraliyim
========> jla kiffe euuuuu | |
|
| |
tugba
Nombre de messages : 360 Age : 38 Localisation : lyon Date d'inscription : 08/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Jeu 28 Déc - 18:48 | |
| gumus mehmet ........ dayan | |
|
| |
Rüstem
Nombre de messages : 379 Age : 38 Localisation : Paris Date d'inscription : 23/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Jeu 28 Déc - 18:56 | |
| Ercan cigim benim muzik dedigim Petek Nez ve benzerleri degil. Onun icin kulagin kisitli oldugu icin belki Cem Karacanin musigini tam sezememissindir.Ben senin gibi tek popla sinirlanmiyorum. Pop dedigim bitun guncel musikleri toplar. Kulturumuzu sahiplenmek Cem Karacalar Asik Veysel ler Arif Sag lar ve daha cok sanatcilarimizi dinlemek. Ok Kardes? mdr Dinledigim: Sagir Oda- cenaze //cok super Sagir Oda- bulbul ilahi// buda cok super | |
|
| |
ErDji
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Jeu 28 Déc - 20:10 | |
| rüstemcigim evet petekleri ve diger popçulari dinliyorum ama bununla beraber birçok daldaki sanatçiyi'da dinliyorum örnegin house musik, türk halk ve sanat müzigi, arabesk... Ama en azindan $arki söylerken bagiran insanlari dinlemiyorum )) | |
|
| |
Furkan
Nombre de messages : 197 Age : 37 Localisation : Strasbourg, 67 Date d'inscription : 25/10/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Jeu 28 Déc - 23:14 | |
| cengiz kurtoglu - canin sagolsun | |
|
| |
Furkan
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mer 3 Jan - 20:09 | |
| | |
|
| |
fatosh
Nombre de messages : 7 Age : 38 Localisation : 28 Date d'inscription : 01/12/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mer 3 Jan - 22:45 | |
| SiNaN YiLMaZ = TraBZoN KoLBaSTi !!! | |
|
| |
Aylin
Nombre de messages : 215 Age : 38 Localisation : L'Ouest Date d'inscription : 26/10/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Sam 6 Jan - 19:51 | |
| | |
|
| |
Furkan
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Sam 13 Jan - 1:55 | |
| Gaye Aksu - Sevdan Ile | |
|
| |
Delikanli
Nombre de messages : 148 Age : 39 Localisation : Lyon Date d'inscription : 08/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Sam 13 Jan - 2:13 | |
| Ihlamurlar Altinda-By fOendaa =)https://www.youtube.com/watch?v=bDViCUKJcQo&playnext=1 | |
|
| |
nur93tr
Nombre de messages : 7 Age : 39 Localisation : 93 Date d'inscription : 28/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Lun 29 Jan - 2:03 | |
| Nevzat Soydan => MapushaneMapushane çesmesi inceden akar Yüregim kor üstünde yanar da, yanar.. Yar mendilin göndermis, hasretlik yazmis Bugün efkarliyim bana deymeyin dostlar Dayan yigidim, Dayan Aslanim, Bugunler de Geçer vazgeçme inan..
Dayan yüregim, ha gayret inan.. Bugunler de Geçer vazgeçme inan..Mapushane avlusunda kolta atarim bir turku tutturmusum soyler aglarim bir yandan memleketi bir yandan yari dusunur dusunur de derde baglarim Dayan yigidim, Dayan Aslanim, Bugunler de Geçer vazgeçme inan..
Dayan yüregim, ha gayret inan.. Bugunler de Geçer vazgeçme inan.. | |
|
| |
tugba
Nombre de messages : 360 Age : 38 Localisation : lyon Date d'inscription : 08/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 30 Jan - 0:35 | |
| sevdan bi ates oldu bende!!! | |
|
| |
Deliness
Nombre de messages : 521 Age : 37 Localisation : 78 Date d'inscription : 07/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 30 Jan - 15:24 | |
| Nur ben hiç bilmiyorum bu turkuyu ve turkucuyu, bir link yollarsan sevinirim. simdiden tesekkur!
Ozcan deniz " ah o gozlerin"
| |
|
| |
nur93tr
Nombre de messages : 7 Age : 39 Localisation : 93 Date d'inscription : 28/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mer 31 Jan - 22:52 | |
| Bu türkücüyü çok yetenekli buluyorum ve sesi de guzel Deliness sana link'i birakiyorum sende kesvet =>> http://www.nevzatsoydan.com/ss/html/ns-mk/mp3player.htmlburadan girip Mapushane ve diger sarkilarini da dinleyebilirsin _______________________ su an dinledigim parça : => Hakan Altun : Yol Verin Bana Daglar Hep böyle midir bu çarkin dönüsü Karanlik midir ilerdeki aydinliklar Yol verin bana daglar yüregim kan aglar... Sevdigimden ayri düstüm Kimler anlar Derdimi sormazlar Sorar aglamazlar Derdi aska düstüm canim kimler anlar | |
|
| |
Furkan
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Mar 6 Mar - 1:01 | |
| | |
|
| |
Deliness
Nombre de messages : 521 Age : 37 Localisation : 78 Date d'inscription : 07/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Ven 1 Fév - 0:16 | |
| Sahrud ve seyduna > Lal-i-reyhan | |
|
| |
Rüstem
Nombre de messages : 379 Age : 38 Localisation : Paris Date d'inscription : 23/11/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Sam 2 Fév - 18:09 | |
| | |
|
| |
Deliness
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 3 Fév - 1:10 | |
| Fatih kisaparmak "neyleyim kosku sen olmayinca" | |
|
| |
Aylin
Nombre de messages : 215 Age : 38 Localisation : L'Ouest Date d'inscription : 26/10/2006
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 0:02 | |
| Grup koridor - Haketmedim senibiliyorum cok hataliydim, sana bu yanlisi bastan yaptim, beni sevdin degerini bilemedim aslinda ben seni hic haketmedim...
ne olur bir söz söyle, yüzüme bakma öyle, suskunlugun yakar beni, karsimda durma öyle...
hic sevmedim de, kirilmadim de, sensizde hayati yasarim de... hic aglamam de, sasirmadim de, seni simdiden bile unuttum de... Cok manyak bi parça !https://www.youtube.com/watch?v=m8zi2L4Vdu8&feature=related | |
|
| |
lalehan
Nombre de messages : 111 Age : 38 Localisation : Alsace Date d'inscription : 08/12/2007
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 0:07 | |
| | |
|
| |
Aylin
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? Dim 10 Fév - 0:14 | |
| c ton blog kiz?.. Guzel ;) jador le nom surtt :p qd a la chanson zaranin butun soylediklerini begeniyorum..
Bide sunu dinle bi Zara - Beni unutma
https://www.youtube.com/watch?v=p5lATGueVp0Bir gun gelirde unuturmus insan En sevdigi hatiralari bile Bari sen her gece yorgun sesiyle Saat on ikiyi vurdugu zaman Beni unutma Cunku ben her gece o saatlerde Seni yasar ve seni dusunurum Hayal icinde perisan yururum Sen de karanligin sustugu yerde Beni unutma O saatlerde serpilir gulusun Bir avuc su gibi icime, ey yar Senin de basinda o cilgin ruzgar Deli deli esiverirse bir gun Beni unutma Ben ayagimda carik, elimde asa Senin icin su yollara dusmusum Senelerce sonra sana donusum Bir mahser gunune de raslasa Beni unutma Hala duruyorsa yesil elbisen Onbir gun benim icin giy Saksidaki penbe karanfilde cig Ve bahcende yorgun bir kus gorursen Beni unutma Buyuk acilara tutustugum gun Cok uzaklarda da olsan yine gel Bu olurcesine sevdigine gel Ne olur Tanriya kavustugum gun...
beni unutma..beni UNUTma.
Dernière édition par le Dim 10 Fév - 0:22, édité 1 fois | |
|
| |
Contenu sponsorisé
| Sujet: Re: Su anda ne dinliyorsunuz ? | |
| |
|
| |
| Su anda ne dinliyorsunuz ? | |
|