| ---- TURKU KöSESI ---- | |
|
|
|
Auteur | Message |
---|
Misafir Invité
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Dim 24 Déc - 2:18 | |
| nazli oksuzzzz -gemir baglari http://www.megaupload.com/fr/?d=4TROE330nazli ve musa eroglu - pinar basinda bulanir http://www.megaupload.com/fr/?d=J30E32YZPınar Başından Bulanır Pınar Başından Bulanır (Canım Oy) İner Ovayı Dolanır (Canım Oy) Sende çok Haller Bulunur (Canım Oy)
Dağlar Duman Olur Halim Yaman Olur Ben Yari Görmesem Halim Yaman Olur Yar Yar
Hiç ovaya inmedin Mi (Canım Oy) Aşk Oduna yanmadın Mı (Canım Oy) Can Yakmadan Doymadın Mı (Canım Oy)
Dağlar Duman Olur Halim Yaman Olur Ben Yari Görmesem Halim Yaman Olur Yar Yar
Yaz Görmemiş Kışa Benzer (Canım Oy) Dert Görmemiş Başa Benzer (Canım Oy) Çok İçmiş Serhoşa Benzer (Canım Oy)
Dağlar Duman Olur Halim Yaman Olur Ben Yari Görmesem Halim Yaman Olur Yar Yar al nezo can :d ben burdayim naslan gibi |
|
| |
Misafir Invité
| Sujet: AH BIR ATAS VER Mar 26 Déc - 13:06 | |
| uzun ve yorucu bir seferden donen dumlupinar denizaltis, nagra burnu aciklarinda isvec bandirali nabuland sibeli ile carpisti. Sessiz , soguk ve bulanikti gece. Basindan aldigin siddetli darbe ile dumlupinar birkac saniye icinde sulara gomuldu. Gemideki 81 kisilik murettebattan sag kalan 22 kisi, geminin arka bolumundeki torpido dairesine sigindi.Mahsur kalanlarin su yuzune firlattiklari telefon samandirasiyle gemi ile irtibat saglandi. Sag kalan 22 kisiyi kurtarmak icin herkes seferber oldu.Bu arada oksijeni idareli kallanmalari icin , gereksiz yere konusmamalari, sarki turku soylememeleri ve sigara icmemeleri konusunda uyarilar yapildi.Ancak saatler suren kurtarma calismalarin sonunda , umutlarin tukendigi anda karanlikta bekleyen 22 kisiye , herkse yine ayni sozcuklerle anlatildi, konsabilirler, turku soyleyebilirler ve hatta sigara bile icebilirler.Samandiradaki telefon hattinin obur ucundan , tum turkiye, denizaltida tevekkulle olume yapilan huzlunlu ama basi dik turkusunu dinledi.
canakkale bogazi, nagra burnu aciklari 4 nisan 1953 saat 2:15
Ah Bir Ateş Ver
Ah, bir ateş ver, cıgaramı yakayım Sen sallan gel, ben boyuna bakayım
Uzun olur gemilerin direği Çatal olur efelerin yüreği
Ah, ataşı gavur, sinem koy yansın Arkadaşlar uykulardan uyansın
Uzun olur gemilerin diregi Catal olur efelerin yuregi
IZMIR https://www.youtube.com/watch?v=e92drShmsIM ----> orhan hakalmaz ;) ...efelendim :kral: :p iyi dinlemeler : !: |
|
| |
Aylin
Nombre de messages : 215 Age : 38 Localisation : L'Ouest Date d'inscription : 26/10/2006
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Mer 27 Déc - 17:55 | |
| Yavuz bingöl - Daglar Daglar ... | |
|
| |
ErDji
Nombre de messages : 77 Age : 37 Localisation : Paris Date d'inscription : 10/11/2006
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Mer 27 Déc - 20:27 | |
| gerçekten bu müzik çok muazzam, gerçek'ten duygulanmamak mümkün degil... "geceler yarim oldu"
Geceler yarim oldu Anam anam garibem Aðlamak karým oldu Her dertten yýkýlmazdým Anam anam garibem Sebebim zalim oldu Sebebim zalim oldu
Bayram gelmiþ neyime Anam anam garibem Kan damlar yüreðime Anam anam garibem
Ellerin yari gelmiþ Anam anam garibem Gülmek benim neyime Anam anam garibem | |
|
| |
ErDji
Nombre de messages : 77 Age : 37 Localisation : Paris Date d'inscription : 10/11/2006
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Mer 27 Déc - 20:32 | |
| bu parça'yi da tavsiye ederim özellikle kibari'yenin yorumuyla ( normalde kibariye'yi pek sevmem ama hakkini yememek lazim hakkiyla okuyor bu parçayi)
Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem
Bir yar için seni terkedip gittim Vicdanıma bir sor ne acı çektim Kendimi ben sana emanet ettim Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem
Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem
Ne sevgiler geldi geçti kalbimden Kimse anlamadı garip halimden Senin hasretini duydum derinden Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem
Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem | |
|
| |
Aylin
Nombre de messages : 215 Age : 38 Localisation : L'Ouest Date d'inscription : 26/10/2006
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Mer 27 Déc - 21:51 | |
| Erdjii g la version de erkan de popstar Sur cette chanson (Annem) bende sana onu tavsiye ederim.. il a tt tué ! Tape Erkan POpstar et trouve la vidéo ou c Annem.. tu verras. hadi jtembrasse | |
|
| |
Aylin
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Sam 6 Jan - 19:49 | |
| Yeni Turku ====> Turlu Turlu - Yudum , Yavuz bingöl
Her aksam ayni hüzün, yol gözler iki gözüm Dis kapida beklerim, avcum içinde yüzün vayyy Her aksam ayni hüzün, yol gözler iki gözüm Cöktüm duvar dibine, avcum içinde yüzüm vayy
Sen gelmezsen bi türlü, dertlerim türlü türlü Nice dertleri çektim, bu baska türlü Sen gelmezsen bi türlü, dertlerim türlü türlü Nice dertleri çektim, bu baska türlü
Yar sevmedin üstüne, bilmem bana kastin ne Bu hayat senin diye, beni üzdügün niye vayyy Yar sevmedin üstüne, bilmem bana kastin ne Bu hayat senin diye, beni üzdügün niye vayyyy
Sen gelmezsen bi türlü, dertlerim türlü türlü Nice dertleri çektim, bu baska türlü Sen gelmezsen bi türlü, dertlerim türlü türlü Nice dertleri çektim, bu baska türlü
Unutamam seni yar, bu günün yarini var Beraber mutlu geçen günlerimiz var Unutamam seni yar, bu günün yarini var Beraber mutlu geçen günlerimiz var | |
|
| |
Furkan
Nombre de messages : 197 Age : 37 Localisation : Strasbourg, 67 Date d'inscription : 25/10/2006
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Dim 14 Jan - 14:15 | |
| | |
|
| |
Furkan
Nombre de messages : 197 Age : 37 Localisation : Strasbourg, 67 Date d'inscription : 25/10/2006
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Dim 14 Jan - 14:17 | |
| | |
|
| |
Deliness
Nombre de messages : 521 Age : 37 Localisation : 78 Date d'inscription : 07/11/2006
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Lun 11 Fév - 0:15 | |
| Sadece susarak ozluyorum-Ahmet Aslan
Susarak Özlüyorum (işte buna bıçak çekiyorum) Sözcüklerim varmiyor uzaklarına Birer birer düşüyor bütün öpmelerim Ağır yenilgiler alarak
Adresinde yoklugunu kıyamet bilerek Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip
Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip Sense uzak, çok uzakta Bir deniz gibisin resimlerde
Dokunsan Dersim olur, göçerim mecburen Duydum çok sonradan, adın önemli değil Acın aynı tadı veriyor zaten
Adresinde yokluğunu kıyamet bilerek Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip
işte buna bıçak çekiyorum şimdi adı yok, hiç bir sevginin Zaman zaman değil şimdi Yalnız benmiyim bu ahir zamanda Derviş mekanına aşk ile cağıran Bu ahir zamanda | |
|
| |
serdengeçti
Nombre de messages : 158 Age : 37 Localisation : est Date d'inscription : 11/02/2008
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Mer 20 Fév - 0:34 | |
| Adaletin Bu Mu Dünya
Güvenemem Servetime Malıma Ümidim Yok Bugün İle Yarına Toprak Beni De Basacak Bağrına
Adaletin Bu Mu Dünya Ne Yar Verdin Ne Mal Dünya Kötülerinsin Sen Dünya İyileri Öldüren Dünya
Ne İnsanlar Gelip Geçti Kapından Memnun Gelip Giden Var Mı Yolundan Kimi Fakir Kim Ayrılmış Yarinden
Adaletin Bu Mu Dünya Ne Yar Verdin Ne Mal Dünya Kötülerinsin Sen Dünya İyileri Öldüren Dünya
Kimi Mecnun Gibi Dağda Dolaşır Kimisi De Ölüm Yok Gibi Çalışır Kimi Meteliksiz Kimi Milyona Karışır
Adaletin Bu Mu Dünya Ne Yar Verdin Ne Mal Dünya Kötülerinsin Sen Dünya İyileri Öldüren Dünya | |
|
| |
serdengeçti
Nombre de messages : 158 Age : 37 Localisation : est Date d'inscription : 11/02/2008
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Mar 26 Fév - 20:10 | |
| | |
|
| |
mevlana89
Nombre de messages : 159 Age : 36 Localisation : France Date d'inscription : 29/01/2008
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Mar 26 Fév - 22:15 | |
| Sagol blog için güzel iki türkü dinledim... | |
|
| |
Contenu sponsorisé
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- | |
| |
|
| |
| ---- TURKU KöSESI ---- | |
|