| ---- TURKU KöSESI ---- | |
|
|
|
Auteur | Message |
---|
Aylin
Nombre de messages : 215 Age : 38 Localisation : L'Ouest Date d'inscription : 26/10/2006
| Sujet: ---- TURKU KöSESI ---- Lun 11 Déc - 3:11 | |
| Türkü, gönül telimizi titreten, duygularimizi yönlendiren, bizleri uzak diyarlara götürendir...
Türküleri Sevenler ve Türkülerimize Deger verenler için... Uzun Ince Bir Yoldayim
Uzun ince bir yoldayım Gidiyorum gündüz gece Bilmiyorum ne haldayım Gidiyorum gündüz gece
Dünyaya geldiğim anda Yürüdüm aynı zamanda İki kapılı bir handa Gidiyorum gündüz gece
Uykuda dahi yürüyom Kalkmaya sebep arıyom Gidenleri hep görüyom Gidiyorum gündüz gece
Kırk dokuz yıl bu yollarda Ovada dağda çöllerde Düşmüşüm gurbet ellerde Gidiyorum gündüz gece
Düşünülürse derince Irak görünür görünce Yol bir dakka miktarınca Gidiyorum gündüz gece
Şaşar Veysel işbu hâle Gâh ağlaya gâhi güle Yetişmek için menzile Gidiyorum gündüz gece
Asik Veysel Allah rahmet eylesin, eserleriyle zaten sonsuza kadar içimizde yasayacaktir. | |
|
| |
Furkan
Nombre de messages : 197 Age : 37 Localisation : Strasbourg, 67 Date d'inscription : 25/10/2006
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Mar 12 Déc - 19:58 | |
| Aylin bu basligi açman cok guzel oldu, burasi bizim mekan artik | |
|
| |
Aylin
Nombre de messages : 215 Age : 38 Localisation : L'Ouest Date d'inscription : 26/10/2006
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Mar 12 Déc - 20:17 | |
| Katiliyorum sana Cok guzel Turkuler payla$acagiz | |
|
| |
tugba
Nombre de messages : 360 Age : 38 Localisation : lyon Date d'inscription : 08/11/2006
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Mer 13 Déc - 12:59 | |
| bencede guzel..kola y gelsin bakalimmm zevkli bi secim!!! | |
|
| |
Deliness
Nombre de messages : 521 Age : 37 Localisation : 78 Date d'inscription : 07/11/2006
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Mer 13 Déc - 13:44 | |
| Hadi furkan bekliyoruz... | |
|
| |
tugba
Nombre de messages : 360 Age : 38 Localisation : lyon Date d'inscription : 08/11/2006
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Mer 13 Déc - 13:59 | |
| | |
|
| |
Aylin
| |
| |
Furkan
Nombre de messages : 197 Age : 37 Localisation : Strasbourg, 67 Date d'inscription : 25/10/2006
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Mer 13 Déc - 22:09 | |
| Arkadaslar tek parça oldumu paylasim yapmak zor oluyor, genellikle album olarak indiriyorum ben Turkuleri... neyse ilk paylasimizi yapalim bakalim, benden O'na gelsin bu turku... Al Yazmalim
Şu Gönlüme Ateş Düştü Ne Yapayım Ne Edeyim Sensiz Hayatı Neyleyim Allı Gelin Telli Gelin
Dağlarında Kar Olsaydım Gelin Sana Yar Olsaydım Dağ Çiçeğim Yaban Gülüm Dalında Bülbül Olsaydım
Allamışlar Pullamışlar Seni Ele Yollamışlar Canımdan Canım Almışlar Allı Gelin Telli Gelin
Dağlarında Kar Olsaydım Gelin Sana Yar Olsaydım Dağ Çiçeğim Yaban Gülüm Dalında Bülbül Olsaydım | |
|
| |
Furkan
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Mer 13 Déc - 22:13 | |
| tesekkur ederim Aylin sagolasin | |
|
| |
Deliness
Nombre de messages : 521 Age : 37 Localisation : 78 Date d'inscription : 07/11/2006
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Mer 13 Déc - 22:55 | |
| B u harika turkuyu bizimle paylastigin için tesekurler..umarim O'da begenmistir...eminim ki evet | |
|
| |
Misafir Invité
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Jeu 14 Déc - 1:05 | |
| |
|
| |
Aylin
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Jeu 14 Déc - 16:34 | |
| ISTE GIDIYORUM CESMI SIYAHIM
İşte gidiyorum çeşmi siyahım Önümüze dağlar sıralansa da Sermayem derdimdir hey hey sevetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da
Haydi dolaşalım yüce dağlarda Dost beni bıraktı ah ile zarda Ötmek istiyorum hey hey viran bağlarda Ayağıma cennet kiralansa da
Canımı bağladım zülfün teline Dost beni bıraktı elin diline Güldü mahzuni nin hey hey berbat haline Mervanın elinde paralansa da
ASIk Mahzuni Serif | |
|
| |
Misafir Invité
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Ven 15 Déc - 0:09 | |
| |
|
| |
Aylin
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Ven 15 Déc - 0:15 | |
| | |
|
| |
Misafir Invité
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Ven 15 Déc - 0:40 | |
| si il marche il y a un code qui apparait tu met se code tu attend 26 sec et tu telecharge ahh onune bir engel cikiyorsa alors il faut telechargé le prog sinon j te met sa en rapide share si tu vx?? |
|
| |
Aylin
| |
| |
Furkan
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Sam 16 Déc - 14:40 | |
| İşte gidiyorum çeşmi siyahım İşte gidiyorum çeşmi siyahım Önümüze dağlar sıralansa da .. sıralansa da Sermayem derdimdir sevetim ahım Karardıkça bahtım karalansa da
Haydi dolaşayım yüce dağlarda Haydi dolaşayım yüce dağlarda Dost beni bıraktı ah ile zarda .. ah ile zarda Ötmek istiyorum viran bağlarda Ayağıma cennet kiralansada
Bağladım canımı zülfün teline Bağladım canımı zülfün teline Seb beni bıraktın elin diline .. elin diline Güldü Mahzuni'nin berbat haline Mervanın elinde paralansada Kivircik Ali'den Mahsuni'nin bir eseri, cok guzel yorumlamis ;) | |
|
| |
Furkan
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Sam 16 Déc - 14:47 | |
| basladim bir kere durmak yok artik
Gulay'dan Ellerini cekip benden turkusu...Ellerini çekip benden Yarim bugün giden oldu Hem sever hem sevilirdik Bu ayrılık neden oldu
Yar aşkıyla yana yana Ayrı düştüm ellere ben Ama senden ayrı dezen Yürek değil beden oldu
Yandı yürek kebap oldu Gül bahçemde hazan oldu Belki senden ayrılmazdım Bu ayrılık neden oldu Sizlere Full albumun linkini vereyim, albumde bulunan diger parçalar assagada... 4-Gulay - Damlalar I Gulay - 01 - Sen Gelmez Oldun Gulay - 02 - Babuba Gulay - 03 - Goc Gulay - 04 - Sari Gelin Gulay - 05 - Zalim Poyraz Gulay - 06 - Daha Senden Ayri Gayri Gulay - 07 - Ellerini Cekip Benden Gulay - 08 - Romen Kizi Gulay - 09 - Asker Yolu Gulay - 10 - Askaros Deresi Gulay - 11 - Everek Dagi Gulay - 12 - Mendilimin Yesili Gulay - 13 - Sunayida Deli Gonul Gulay - 14 - Suruler Icinde | |
|
| |
tugba
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Sam 16 Déc - 18:25 | |
| | |
|
| |
Aylin
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Sam 16 Déc - 19:33 | |
| - Furkan a écrit:
- basladim bir kere durmak yok artik
Gulay'dan Ellerini cekip benden turkusu...
Ellerini çekip benden Yarim bugün giden oldu Hem sever hem sevilirdik Bu ayrılık neden oldu
Yar aşkıyla yana yana Ayrı düştüm ellere ben Ama senden ayrı dezen Yürek değil beden oldu
Yandı yürek kebap oldu Gül bahçemde hazan oldu Belki senden ayrılmazdım Bu ayrılık neden oldu
Sizlere Full albumun linkini vereyim, albumde bulunan diger parçalar assagada...
4-Gulay - Damlalar I
Gulay - 01 - Sen Gelmez Oldun Gulay - 02 - Babuba Gulay - 03 - Goc Gulay - 04 - Sari Gelin Gulay - 05 - Zalim Poyraz Gulay - 06 - Daha Senden Ayri Gayri Gulay - 07 - Ellerini Cekip Benden Gulay - 08 - Romen Kizi Gulay - 09 - Asker Yolu Gulay - 10 - Askaros Deresi Gulay - 11 - Everek Dagi Gulay - 12 - Mendilimin Yesili Gulay - 13 - Sunayida Deli Gonul Gulay - 14 - Suruler Icinde
yaa neden çali$miyor tiklayinca.. | |
|
| |
Aylin
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Sam 16 Déc - 19:34 | |
| Cok güzel sarkilari var.. Albmu dinlemi$tim Ellerine saglik Furkan:D | |
|
| |
Deliness
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Sam 16 Déc - 19:54 | |
| Bende çalistiramadim bi sayfa açilio hiç bisey anlamiom!!! | |
|
| |
Furkan
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Jeu 21 Déc - 22:17 | |
| | |
|
| |
Misafir Invité
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Ven 22 Déc - 16:57 | |
| |
|
| |
Deliness
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- Ven 22 Déc - 23:14 | |
| oOoOh apsou ozlettin kendini baya nerelere gayboldun???
ah ah su yalan dunya....ahh yaaa taabiii ahhh!!! | |
|
| |
Contenu sponsorisé
| Sujet: Re: ---- TURKU KöSESI ---- | |
| |
|
| |
| ---- TURKU KöSESI ---- | |
|