| Turkiye deki Teror | |
|
|
Auteur | Message |
---|
Rüstem
Nombre de messages : 379 Age : 38 Localisation : Paris Date d'inscription : 23/11/2006
| Sujet: Turkiye deki Teror Sam 23 Fév - 3:18 | |
| Askerlerimiz Kuzey Irak a girdiler bu aksam. Yorum ve degerlendirmenizi istiyorum. Zamanlama dogru oldumu? Bize cik diyenlere karsi tavrimiz nasil olmali? Falan filan iste cevaplarinizi bekliyorum. | |
|
| |
mevlana89
Nombre de messages : 159 Age : 36 Localisation : France Date d'inscription : 29/01/2008
| Sujet: Re: Turkiye deki Teror Sam 23 Fév - 16:03 | |
| 5 $ehit verdik, Allah'tan rahmet ailelerine sabir diliyorum Topraklari bol olsun onlari hep kalbimizde ya$atacagiz...
Bence yapilmaliydi, ama geç erken bilemiyecegim ama büyüklerimden güveniyorum onlar en iyi zamani seçmi$lerdir, milletimiz vatanimizin güvenligi ve saglikli ya$amasi için 1990/95 arasi gibi irak'i pisliklerden temizliyorlar... | |
|
| |
serdengeçti
Nombre de messages : 158 Age : 37 Localisation : est Date d'inscription : 11/02/2008
| Sujet: Re: Turkiye deki Teror Dim 24 Fév - 1:53 | |
| Yerinde bir operasyon, hatta geç bile kalinmisti. Daha neyi bekleyecegiz ? onlarca askerin hain bir sekilde sehid edilmesinimi ? Yoksa Amerika'nin Irak' tan çekilmesinimi ? Gayet yerinde bir harekat dedigim gibi. Allah sehitlerin mekanlarini cennet eylesin, Ailesinin ve Turkun basi sagolsun... | |
|
| |
Rüstem
Nombre de messages : 379 Age : 38 Localisation : Paris Date d'inscription : 23/11/2006
| Sujet: Re: Turkiye deki Teror Dim 24 Fév - 21:59 | |
| aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn | |
|
| |
Tulbe
Nombre de messages : 29 Age : 35 Localisation : Bordeaux Date d'inscription : 29/01/2008
| Sujet: Re: Turkiye deki Teror Mar 26 Fév - 15:31 | |
| Bana düsmez bunu yorumlamak. Sonuçta generaller, devlet neyin nerde oludugnu bilir. Ancak türk medyalarin bu olayi nasil abartili abartili anlatiyorlar ! Resmen propaganda ! Dogru haberi degilde, millet'in duymak istedigini gösteriyorlar. Bir de sinir oldugum sey var : gazeteciler askerlerin ne tür silaha sahipler, nerde kaliyorlar, nereye gidiyorlar... Yani mübarek PKK butun duymak istediklerini soyluyorlar. Boyle akilsizlik olur mu :/
Mais sinon, évidemment que j'uaris préféré qu'il n'y ai aps de guerre. | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Turkiye deki Teror Mer 27 Fév - 1:57 | |
| son aylarda, bir kac olayin gelismesiyle, ve amerikanin bu nedenle turkiye yye karsi tavirini degistirmesiyle, turkiye irak a girebildi. powell ile rumsfeld in bush yonetiminden uzaklasmasiyla, rusya ile amerikanin son aylardaki kucuk kizismalari, kosova daki istiklaliran sorunu ve afganistandaki asker destigine ihtiyaclari, stratejik yonden, amerikanin tavrini degistirmesine yol acti. SImdilik kurtlerin devlet kurmasi projesi rafa kaldirildi, ama bu tehdit hala yok edilmedi. Amerikanin izinisiz giremezdik. Bence zamanlamanin bu kadar kotu olmasinin nedeni bu. Ama bence milli guvenlik herseyden daha onemli olmali. | |
|
| |
mevlana89
Nombre de messages : 159 Age : 36 Localisation : France Date d'inscription : 29/01/2008
| Sujet: Re: Turkiye deki Teror Mer 27 Fév - 16:30 | |
| Rüstem ben sana tam olarak katilmiyorum, tamam amerika büyük güç ama PKK konusunda Türkiyenin hiç kimseye hesap vermeden hareket edebilecegine inaniyorum bu Irak bile olsa...
Genelkurmay Başkanlığı, Irak'ın kuzeyinde icra edilmekte olan sınır ötesi harekatın 6'ncı günü çıkan çatışmalarda, 77 teröristin etkisiz hale getirildiğini, harekatın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısının 230'a yükseldiğini açıkladı.
Açıklamada, 5 TSK personelinin de şehit olduğu belirtildi. | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Turkiye deki Teror Mer 27 Fév - 20:54 | |
| amerikadan dedigin gibi urkiye kacinmasaydi o zaman, neden onceden harekat etmedi, nerdeyse bir iki sene bekledi. Cevabi sudur: amerikanin izinini bekliyodu. Arkadaslar lutfen gozlerimizi acalim. Amerika istedigi zaman turk ekonomisini cokertir,(turk) borsanin 70% onlarin elinde. Kim adam olacakta rest cekecek . Ecevit mesela gibi birisi mesela, ettiinizmi bilmiyorum ama nasil onuda siyaset meydanindan attilar fark ettinizmi bilmiyorum. Tam bagimsizllik istiyorsak mecbur bir ekonomik krizden gecmemiz gerekiyo, yoksa mumkun degil ama bunu insanlara anlatmak imkansiz maalesef. Ama son aylarin gelismeleri stratejik degerimizi arttirdigi icin bu askeri harekat munkun oldu yoksa nerde. Arkadaslar, tmm biz turkuz herseye yikariz falanda, bazende mantikca dusunmemiz gerekiyo.. heheheh | |
|
| |
mevlana89
| |
| |
serdengeçti
Nombre de messages : 158 Age : 37 Localisation : est Date d'inscription : 11/02/2008
| Sujet: Re: Turkiye deki Teror Jeu 28 Fév - 0:13 | |
| - Rüstem a écrit:
- amerikadan dedigin gibi urkiye kacinmasaydi o zaman, neden onceden harekat etmedi, nerdeyse bir iki sene bekledi. Cevabi sudur: amerikanin izinini bekliyodu. Arkadaslar lutfen gozlerimizi acalim. Amerika istedigi zaman turk ekonomisini cokertir,(turk) borsanin 70% onlarin elinde. Kim adam olacakta rest cekecek . Ecevit mesela gibi birisi mesela, ettiinizmi bilmiyorum ama nasil onuda siyaset meydanindan attilar fark ettinizmi bilmiyorum. Tam bagimsizllik istiyorsak mecbur bir ekonomik krizden gecmemiz gerekiyo, yoksa mumkun degil ama bunu insanlara anlatmak imkansiz maalesef. Ama son aylarin gelismeleri stratejik degerimizi arttirdigi icin bu askeri harekat munkun oldu yoksa nerde. Arkadaslar, tmm biz turkuz herseye yikariz falanda, bazende mantikca dusunmemiz gerekiyo.. heheheh
Hangi ecevit Rustem, AB devletlerinin basbakanlarinin yaninda el pençe divan duran Ecevit'mi ?? Krize girince IMF'nin kapisini çalan hukumetin reisi Ecevit'mi ?? | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Turkiye deki Teror Ven 29 Fév - 18:48 | |
| TSK kuzey Irak' tan bugun çekildi...
Yerinde bir hareket'mi kararsizim. Ama bu çekilme ABD baskani Bush' un sert açiklamasinin arifesinde olmasi beni ofkelendirdi. Acaba Bush' un açiklamasi ve TSK' nin çekilmesi ayni zamana denk gelmesi tesadufmudur ? umarim oyledir ! | |
|
| |
Rüstem
| Sujet: Re: Turkiye deki Teror Sam 1 Mar - 0:48 | |
| yine hakkli ciktimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm amerikanin koleleriyiz | |
|
| |
mevlana89
| Sujet: Re: Turkiye deki Teror Sam 1 Mar - 2:12 | |
| Ben sadece bunu belirtmek istiyorum, Amerika Türkiyeden Irak'a gireceginde Türkiyenin izin vermemesi köle olmadigimiz en büyük kanitidir... Ama tabi süper güç Amerika Bu...... | |
|
| |
Contenu sponsorisé
| Sujet: Re: Turkiye deki Teror | |
| |
|
| |
| Turkiye deki Teror | |
|