| Ihlamurlar Altinda siir | |
|
|
|
Auteur | Message |
---|
Esra
Nombre de messages : 82 Age : 40 Localisation : Strasbourg Date d'inscription : 12/12/2006
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Mar 12 Déc - 20:33 | |
| | |
|
| |
Delikanli
Nombre de messages : 148 Age : 39 Localisation : Lyon Date d'inscription : 08/11/2006
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Mar 12 Déc - 20:34 | |
| ama son ucunu bakamadim bilgisayardan bakicaz su sinavlar bitsinde... | |
|
| |
Esra
Nombre de messages : 82 Age : 40 Localisation : Strasbourg Date d'inscription : 12/12/2006
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Mer 13 Déc - 18:43 | |
| bu haftaki bolumu kacirmayion galiba filiz hamile | |
|
| |
Esra
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Mer 13 Déc - 18:45 | |
| (52. Bölüm Şiiri)
Belki kurduğumuz hayaller biter diye Düşlerde bir sen biriktirdim yüreğime Kederler sevdamızı hiçe sayıp hüzne döndüğünde Çok seviyorduk ya anlamadı kimse Bizimki kadar yakışmamıştı hiç bir hüzün kimsenin yüzüne Teslim olmuştuk o gün yazgı diye tanrının verdiğine Ben isyan edip yıldız toplarken nurlar yağsın diye üzerine Feda etmez sandı kader bu canı sürgün düşlere Düşler ve sen tanrıdan gelsede. | |
|
| |
Deliness
Nombre de messages : 521 Age : 37 Localisation : 78 Date d'inscription : 07/11/2006
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Mer 13 Déc - 21:31 | |
| neeeeeeeeeeeeeee filiz hamile?!!!!!!
aaa olmadi bu simdi!!!
ortalik acaippp karisir!!!!!!!
bende bakamadim son 2 bolumu | |
|
| |
Deliness
Nombre de messages : 521 Age : 37 Localisation : 78 Date d'inscription : 07/11/2006
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Mer 13 Déc - 21:38 | |
| Bitanem, sabahi bekledim saatlerce.. Ama ya sonra ? Sen yoksun ya simdi... korktum..belki sabah olmaz diye Olsa da...sen yoksun diye.... | |
|
| |
Delikanli
Nombre de messages : 148 Age : 39 Localisation : Lyon Date d'inscription : 08/11/2006
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Mer 13 Déc - 21:41 | |
| Esra simdilik ancak 9. bölümden itibaren buldum
Biliyorum Agliyorsun Biryerlerde Bende Agliyorum Kadere inat Hala Sana Derinlerimden Can Alan Canimi Aliyor Nasil Unutabilirim Ki Seni Unutamam... Unutamam Yas tutmus Yüregimi..
Gölgen Düser Sarp Aksamlarima Bir Kadin Agliyor icimde Bende ki Bana Cok Uzaklarda Kapinda Günlerim Her Gece Tutunamam Sende ki sana... | |
|
| |
Esra
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Jeu 14 Déc - 1:59 | |
| delikanli bende butun bolumlerin siirleri var, her gun bitanesini eklicem insallah | |
|
| |
Esra
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Jeu 14 Déc - 2:05 | |
| (54. Bölüm Şiiri )
Hiçbir zaman öğrenememişti ki aynı zamanlarda sevmeyi, Bir zemheri yalnızlık yakardı sevdamızı, Saklı gözyaşlarıyla ağlayan.
Tanrım! Bir can daha koydu senden. Alacaklı yazdım, şimdi iki kalp için çarpar. Birisi sen, Biri de son ayrılığı gecenin ayazına terkettiğimiz bir akşam, Allah'ımdan gelen. | |
|
| |
Delikanli
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Jeu 14 Déc - 20:28 | |
| 10.bölüm
Yedi tepenin ardinda soguk umutlardan baska Sarilacagi olmayanlarin cocuklariyiz biz Duslerle buyuduk Beni beklemen birtek hayalim o eski pencerede Simdi sen icini saran ozlemle bekler misin? Bir pencere kenarinda bilmem ama... Kapiyi baskasina acacak.. Soz vermis sevdamiza hep aglayacaksin... Yuzunde eski bir Gunahin izleri... Olmayacaksan nefesim... Gitme giyme beyaz gelinligi... Asi huzunler sarar gecemi... Gecmem gecemem... Donulmez tovbelere gomdum seni.. | |
|
| |
Esra
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Jeu 14 Déc - 20:43 | |
| delikanli bu son ekledigin siire hastayim! saol! | |
|
| |
Delikanli
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Ven 15 Déc - 20:35 | |
| Ya pa de koi Esra...
13. bolum Ey istanbul! Ne kaldi alacagin benden Neye yarar tum sokaklarin bos simdi o yokken Onu benden aldin Sana yenildim bi gunahkar yuzunden Verme istemem Birak ustu kalsin Alacagim yok senden
Unutmak olum Bedenin topragim olsun An gelir aglarim ikimizin yerine Birakip gidersen azap duslere | |
|
| |
Deliness
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Sam 16 Déc - 18:11 | |
| 16.Bölüm Mektup
gönlümde akşamları karşılıyorum bugün…sevdiğim!
gözyaşına yeminlim!...
sen ağlıyorsun ya, sen sahte sevdalara intizarsın ya…
kalamam sende, bırak gideyim…
sen mutlu ol!...
bekleyenim bir kara haberse, durma önümde!...
bırak!...kurşunlara geleyim!
16.Bölüm Şiir
ne kalır ki ardında…
ağ olmuş kalbim…
bir gazap akşamı inliyor bedduanla…
tesellim ağlar…günahsızım ağlar…
meçhul bir sevda yanığına… | |
|
| |
Deliness
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Sam 16 Déc - 18:12 | |
| 13ncu bolumuun siiri, çok guzel galiba beni en çok etkileyendi..! hele yilmazin sesiyle...! | |
|
| |
Deliness
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Sam 16 Déc - 18:16 | |
| 17.Bölüm Mektup
bir melek vardı masallarımda…seni getirdi!...uzaklarda bir kadın ağlasa da, geride bıraktığın aşkınla!
sen dualarıma mahzar oldun her gece!
şimdi sensizlik bedel, günahla yıkanmış sevdaya!
her aşk ardına saklar acısını ya! ben acılara sarıldım!...
sen yanımda olmayınca!
17.Bölüm Şiir
ölüm olsan da bende…
unutamadım…
bir kadın sevdim hayalinle…
yokluğuna mahkum her sonbahar…
hüzünler yağar üzerime… | |
|
| |
Deliness
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Sam 16 Déc - 18:24 | |
| 18.Bölüm Mektup
ben seni sevdim!...anladım ki! kederlerden ölüm seçtim!...
ne zaman ki seni görsem, ne zaman ki gözlerime düşsen, ağlarım!
ben seni sevdim! gözyaşıma hesap sorarım!...
olmayacaksın ya!...kalsan da bende! ölümdür diğer yanım!
18.Bölüm Şiir
saklasan da acını…
aşka ziyan sahte tebessümlere…
diner mi ızdırabın…biter mi gözyaşın…
sen yalansan yabancı gözlerde…
gitme…gidersen ölürüz…
gülmek haram ikimize de…
| |
|
| |
Furkan
Nombre de messages : 197 Age : 37 Localisation : Strasbourg, 67 Date d'inscription : 25/10/2006
| |
| |
Deliness
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Dim 17 Déc - 14:04 | |
| Sen bosver takhma gafana oku huzur bul pouhahahahahahahahha | |
|
| |
Delikanli
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Mer 20 Déc - 2:22 | |
| 21. Bölüm Şiir
ya beni vur... ya bırak geceye sen gittin ya… gelgit sevdalar koydum yerine sen koydum yüreğime…gitsen de… sevdan canımdan toprağa benle senle bitsin bu ömür… aşkın gönlüme son demse | |
|
| |
Delikanli
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Lun 25 Déc - 21:30 | |
| 45.Bölüm Şiir
Anladım ki dün yine yokluğun uzun siyah bir geceydi Ben gecemi kısaltmaya,yüzünle gecemin siyahlığını beyaza çalmaya geldim Alışmak zor Anladım ki ben senden geçemedim Bir yemin bin kere ölmekse Beni bir kere daha sev Bozuyorum yeminimi! Hazırım sevdam için yeminimden geçmeye… | |
|
| |
Delikanli
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Lun 15 Jan - 19:17 | |
| (fragmandaki şarkı)
Çok aşığın var diyorlar Yalan de, yeter bana Bir sevda sözü fısılda Hazırım inanmaya
Gönül hırsızı diyorlar İnkar et, yeter bana Gözlerindeki cevaba Korkuyorum bakmaya
Geceler uzun ve yalnız Yoksun sabaha kadar Düşümde bile günahkarsın Bunu kim hayra yorar
Ardımdan deli diyorlar Belki de yalan değil Yanımda bile uzaksın Nasıl dayansın gönül
Çok ahlar çekti diyorlar İnkar et, yeter bana Gözlerindeki cevaba Korkuyorum bakmaya | |
|
| |
Delikanli
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir Mar 23 Jan - 0:36 | |
| | |
|
| |
Contenu sponsorisé
| Sujet: Re: Ihlamurlar Altinda siir | |
| |
|
| |
| Ihlamurlar Altinda siir | |
|