| FiKRaLaR | |
|
+5Deliness Delikanli Furkan tugba LaNeaR 9 participants |
|
Auteur | Message |
---|
tugba
Nombre de messages : 360 Age : 38 Localisation : lyon Date d'inscription : 08/11/2006
| Sujet: Re: FiKRaLaR Lun 4 Déc - 1:31 | |
| | |
|
| |
Delikanli
Nombre de messages : 148 Age : 39 Localisation : Lyon Date d'inscription : 08/11/2006
| Sujet: Re: FiKRaLaR Lun 4 Déc - 16:46 | |
| kizlar cok yavassiniz... | |
|
| |
LaNeaR
Nombre de messages : 96 Age : 37 Localisation : Lyon Date d'inscription : 08/11/2006
| Sujet: Re: FiKRaLaR Mar 5 Déc - 1:43 | |
| Ah Dikkatsiz erkekler ...
Canim Sevgilim Benim..
Sauna'ya giden bir grup genc erkek, soguk havuzda dinlenirlerken bir cep telefonu calar. Bir adam telefonu acar. Ortam cok gurultuludur; telefonun obur ucundaki kadin sesini zorlukla duyar. - Sevgilim. Meltem'le disardayim. Biraz once cok guzel bir kurk gordum. 400 milyon liracik. Senin kredi kartindan alabilir miyim? N'oooolur, alabilir miyiiiiimmmm? - Tabi canim. Al. - Ah sevgilimmmm! Cok sekersin. Biseycik daha var ama kizmayacaksin, degil mi? - Hayir, kizmam... - Buraya gelmeden once Akmerkez'deydik. De Beers'de bir tane tek tas pirlanta yuzuk gordum. Cok guzeldi sevgilim. Butun arkadaslarimda var. Senin kredili kart hesabindan alabilir miyim? 650 milyon liracik. Gelecek ay ikramiye alacaksin. O zaman odersin. N'ooooluuurrrr. Alabilirmiyim?" - Peki, al canim. - Sevgilim benim. Bi tanem. Cok sekersin. Bu aksam sana harika bir gece yasatacagim. Caniiiim, bi sey daha var. Ama kizarsin diye korkuyorum... - Kizmam, soyle bakiyim. - Son kazadan sonra arabamdan iyice sogudum. Galeride bi tane Peugeot 206 gordum sevgilim. Cok guzeldiiii... 9 milyara birakacak. Senin adina bankadan bi kredi actirsak diyorum sevgilim. Nuran'in kardesi bankada sube muduru... Kefil-belge-imza falan istemiyor, sen tamam dersen hemen yapicak islemleri. N'ooolurrrr sevgilim, seni cok seviyorum.... - Peki, peki. Tamam. Olur. Al bakalim. - Tatli sevgilim benim. Canim sevgilim. Seni coook seviyorum. Hadi by, aksama gorusuruz. Genc adam telefonu kapatir ve arkadaslarina sorar: - Bu telefon kimindi yahu?... | |
|
| |
Delikanli
Nombre de messages : 148 Age : 39 Localisation : Lyon Date d'inscription : 08/11/2006
| Sujet: Re: FiKRaLaR Mar 5 Déc - 17:47 | |
| ca resume bien le materialisme des femmes ii bir fikra Lanear... | |
|
| |
tugba
Nombre de messages : 360 Age : 38 Localisation : lyon Date d'inscription : 08/11/2006
| Sujet: Re: FiKRaLaR Jeu 7 Déc - 19:40 | |
| her seye lafin var delikanli bak kizdirma kizlariii | |
|
| |
LaNeaR
Nombre de messages : 96 Age : 37 Localisation : Lyon Date d'inscription : 08/11/2006
| Sujet: Re: FiKRaLaR Ven 8 Déc - 1:02 | |
| Erkegin afedersin "salak"ligini gösteriyor Delikanli ;) Baksana, adam dogru ki$i olmadigini söylemiyor bu bir. Et la fille le fait jouer entre ses mains comme elle veut bu da iki ! Sira sende, réplique avec une aure blague si tu ne démissionne pas | |
|
| |
Delikanli
| Sujet: Re: FiKRaLaR Dim 10 Déc - 19:05 | |
| Hayir ca prouve qu il vous faut peu pour etre satisfaite yani para mdr Adam evet belki dogru kisi olmadigin bilmiyor cunku cok capkindir kim bilir oyle gormek lazim JE repondrai avec d blagues mais patience su bi sinavlari hallederim sizlere ii bir cevap veririm mdr... | |
|
| |
tugba
| Sujet: Re: FiKRaLaR Mer 13 Déc - 13:18 | |
| | |
|
| |
LaNeaR
| Sujet: Re: FiKRaLaR Jeu 14 Déc - 16:49 | |
| Capkin? Tu viens de vous griller kardesim :p Capkinlik nerden iyi gorulmus ki? Arkadaslar herkese kolay gelsin, Alah'im hepimize zihin acikligi versin, sinavlarimizi hairlisiyla ve Rabb'in yardimiyla basaracagiz insallah. Kalin saglicakla... | |
|
| |
Delikanli
| Sujet: Re: FiKRaLaR Jeu 14 Déc - 20:20 | |
| Erkek adam capkin olur...mdr | |
|
| |
tugba
| Sujet: Re: FiKRaLaR Ven 15 Déc - 15:19 | |
| bence sadik olmasi lazim!!! | |
|
| |
Deliness
Nombre de messages : 521 Age : 37 Localisation : 78 Date d'inscription : 07/11/2006
| Sujet: Re: FiKRaLaR Sam 2 Fév - 16:11 | |
| İki adam Akmerkez'de karılarını kaybetmiş hararetle arıyorlarmış. Ortada koşuşturup dururken birbirlerine çarpmışlar. Ne oluyor birader demeye kalmamış birisi; "Kardeş kusura bakma karımı kaybettim de onu arıyorum" demiş. Diğeri; "Sende kusura bakma ama bende karımı arıyorum" demiş. Adamlardan birinin aklına bir fikir gelmiş ve demiş ki; "Arkadaşım, madem ikimizde karılarımızı arıyoruz, karılarımızın tipini birbirimize tarif edelim ve ayrı ayrı yerlerde aramaya başlayalım. Eğer rastlarsak saat 12 'de Mc Donald's 'ın önüne gitmesini söyleriz demiş. Diğeri tamam demiş ve başlamış karısını tarif etmeye; "Benim karım sarışın, mavi gözlü, 21 yaşında, 1.75 boyunda, 60 kg, topuklu beyaz ayakkabı ve kırmızı mini etekli tek parça elbise giyiyor" demiş. Ve diğer adama "Senin karın nasıl biri ?" diye sormuş. Diğer adam; "Boşver benimkini seninkini arayalım..." | |
|
| |
Tulbe
Nombre de messages : 29 Age : 35 Localisation : Bordeaux Date d'inscription : 29/01/2008
| Sujet: Re: FiKRaLaR Dim 3 Fév - 0:37 | |
| Tsss, ces hommes | |
|
| |
Deliness
Nombre de messages : 521 Age : 37 Localisation : 78 Date d'inscription : 07/11/2006
| Sujet: Re: FiKRaLaR Dim 3 Fév - 1:15 | |
| aynen o sekil betul !!! ekleyecek baska bisey yok zuhahahahaha!!! | |
|
| |
Deliness
| Sujet: Re: FiKRaLaR Jeu 14 Fév - 0:12 | |
| | |
|
| |
mevlana89
Nombre de messages : 159 Age : 36 Localisation : France Date d'inscription : 29/01/2008
| |
| |
Deliness
| |
| |
mevlana89
Nombre de messages : 159 Age : 36 Localisation : France Date d'inscription : 29/01/2008
| Sujet: Re: FiKRaLaR Jeu 14 Fév - 1:19 | |
| Temel ile Dursun hareretli bir sekilde iddiasirlar. Temel:-« Ula Dursun, hapuraya pen pu pinanun catisundan pi pardak suya paluklama dalarum daa. » Dursun :-« Nah dalarsun, ula imkanu yoktur » Vardir yoktur bir milyarina iddiaya girer kafadarlar. Temel girer bir bardak su getitrir ve kaldirima koyar. -« Iyi izle ula, nasil dalacam hamsi cibi... » Dursun ise hala Temel'i umursamamakta, dalgasini gecmektedir. Temel catiya cikar Dursun'a seslenir : -« Ula dursun iyi izleyesun ha celeyrum !! » der ve kendini bosluga birakir. Tam yere uc bes metre kala Dursun yerdeki bardaga bir tekme sallar : « GEBER ULAAA... » :kral: | |
|
| |
Rüstem
Nombre de messages : 379 Age : 38 Localisation : Paris Date d'inscription : 23/11/2006
| Sujet: Re: FiKRaLaR Jeu 14 Fév - 1:29 | |
| musti le rayon de bonheur du forum merci pour les blaguesss, paske il faut des sujets serieux mais heureusement que tu tetends l'atmosphere | |
|
| |
mevlana89
| Sujet: Re: FiKRaLaR Jeu 14 Fév - 15:38 | |
| - Rüstem a écrit:
- musti le rayon de bonheur du forum merci pour les blaguesss, paske il faut des sujets serieux mais heureusement que tu tetends l'atmosphere
En général même dans les sujets les plus serieux j'aime bien prendre le tout au 2nd degré, donc si je fait une gaffe dite le moi, yani gercekten içimde kötü bir dü$ünce yok, ve bilinki ne kadar konulari ikinci derecede algilasamda dü$üncelerinizede saygim sonsuzdur :bounce: J'ai juste voulu préciser aramizda bir kötü anla$ilmamazlik olmasin | |
|
| |
Deliness
| |
| |
Demet
Nombre de messages : 38 Age : 35 Localisation : bxl Date d'inscription : 17/02/2008
| Sujet: Re: FiKRaLaR Sam 23 Fév - 14:44 | |
| - Deliness a écrit:
- Ilahi mustafa !! orada yapayalniz olacagiz zaten Aman Allah gecinden versin !!
!!! neyse aklima ufak bi fikra geldi konuyla alakasiz olsada yazayim yoksa yorum çok kisa oluyo temelle dursununyanina bir gun bir tane turist geliyor, yardim isteyecekmis onlardan, soruyor : "do you speak english?" temelle dursun cevap veremiyor tabi sonra turist soruyor "parlez-vous français?" yine cvp yok bizimkilerden, turist devam ediyor ispanyolca italyanca vs vs hala cvp yokbizimkilerden sonra adam bakiyorki olmayacak, gidiyor bu sefer dursun temele diyorki "la temel bizum yavas yavas bi kaç dil ogrenmemuzun sirasi gelmis da baksana diyor" temel cevap veriyor : "bos ver daaaa bak adam sekiz dil biliyor yinede bize derdini anlatamadi!" | |
|
| |
Deliness
| |
| |
mevlana89
| Sujet: Re: FiKRaLaR Sam 23 Fév - 15:34 | |
| trop fort ! | |
|
| |
Contenu sponsorisé
| Sujet: Re: FiKRaLaR | |
| |
|
| |
| FiKRaLaR | |
|