Yeni nesil'in adresi...TURCS.JEUN.FR
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.

Yeni nesil'in adresi...TURCS.JEUN.FR

Pour une jeunesse turque qui bouge

AccueilAccueil  PortailPortail  GalerieGalerie  RechercherRechercher  Dernières imagesDernières images  S'enregistrerS'enregistrer  Connexion  
Rechercher

Résultats par :

Rechercher Recherche avancée
Derniers sujets
» FRANSADA EBRU KURSU ABELFORT COURS DE EBRU
Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitimeSam 30 Mai - 22:30 par sevkibaba

» BAYANLARA OZEL
Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitimeSam 30 Mai - 13:43 par sevkibaba

» cours de ebru
Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitimeSam 30 Mai - 13:38 par sevkibaba

» fransada turk ebrulari
Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitimeSam 30 Mai - 13:36 par sevkibaba

» Ebru Sanati
Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitimeSam 30 Mai - 13:24 par sevkibaba

» Kadin Milleti Erkekleri Nasil Öldürür ??
Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitimeJeu 1 Mai - 0:23 par mevlana89

» Darbecilikten, Cuntaciliktan, Demokrasi Kahramanligina !..
Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitimeMar 25 Mar - 20:28 par serdengeçti

» Sevdali Siirler
Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitimeLun 24 Mar - 14:13 par serdengeçti

» Muzik Oyunu 1
Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitimeMer 19 Mar - 19:08 par mevlana89

» Alyans neden 4. parmakta?
Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitimeMer 19 Mar - 19:00 par mevlana89

Navigation
 Portal
 Ana Sayfa
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Forum
Partners
forum gratuit Annuaire des forums
Le bottin des forums Forum
-38%
Le deal à ne pas rater :
Promo Dyson : l’aspirateur Dyson V15 Detect à 499€ au lieu de ...
499 € 799 €
Voir le deal

Ermeni soykirimi yalani hakkinda ...

+2
tugba
Deliness
6 participants
AuteurMessage
Deliness

Deliness

Féminin

Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Empty
MessageSujet: Ermeni soykirimi yalani hakkinda ...   Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitimeMer 8 Nov - 22:06

Merhaba arkadaslar, bildiginiz gibi son zamanlarda Turkiye uzerinde oynanan oyunlarin bi yenisini daha gundeme getirildi..
Ermeni soykirim yalani...Turk devleti yeni çikan yasayi kabul etmiyor ve bu soykirimi inkar ediyor. Peki siz arkadaslar bu konu hakkinda ne kadar bilginiz var? Neden inkar ediyoruz ?Asil olanlar ne? Neden bu olay 90 sene sonra gundemde? Ve asil soru neden Fransiz hukumeti bu konuyla ilgileniyor???
Revenir en haut Aller en bas
tugba

tugba

Féminin

MessageSujet: Re: Ermeni soykirimi yalani hakkinda ...   Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitimeVen 10 Nov - 12:57

CANIM YAA BAZI ARKADASLAR YANI FRANSADA YASAYAN TURK ARKADASLAR BU KONU HAKKINDA YETERINCE BILGIYE SAHIP DEGIL EGER MUMKUNSE ERMENI (soit disant) "SOYKIRIMI" hakkinda gercekleri anlatacak birini bulsak da kulaktan dolma degil de gercekten neler olup bittigini o zamanlar gercekten neler oldugunu ogrenmek icin seferber olalim...

mesela siz neler biliosunuz bu guya soykirim la ilgili???
http://tugbam.skyblog.com
Deliness

Deliness

Féminin

MessageSujet: Re: Ermeni soykirimi yalani hakkinda ...   Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitimeDim 12 Nov - 22:24

Tugba'cim seni buraya davet ediyorum http://jeunes-turcs.skyblog.com burada az çok bilgi edineceksin.

Sonra da burda gelip konusuruz biraz dolsun da bura !!
tugba

tugba

Féminin

MessageSujet: Re: Ermeni soykirimi yalani hakkinda ...   Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitimeLun 13 Nov - 18:16

ben hep gidiorum o siteye de benim sitede o sitenin de reklamini yaptim merak etme benim takip etmedigim bisey kalmadi....
http://tugbam.skyblog.com
Rüstem

Rüstem

Masculin

MessageSujet: Re: Ermeni soykirimi yalani hakkinda ...   Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitimeLun 27 Nov - 14:00

Insallah blog soru isaretlerini kaldirmistir.
http://rustem4ever.skyblog.com
Aylin

Aylin

Féminin

MessageSujet: Re: Ermeni soykirimi yalani hakkinda ...   Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitimeVen 8 Déc - 5:05

je vous tous invite à aller voir cette ptite vidéo que j'ai trouver en fouinant sur le net...

https://www.dailymotion.com/visited/sultani/video/142081
Aylin

Aylin

Féminin

MessageSujet: Re: Ermeni soykirimi yalani hakkinda ...   Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitimeJeu 14 Déc - 20:52

bence soykirim olmami$tir...

Nedense soykirim olmustur diyenler hep sadece "evet soykirim olmustur. bu yadsinamaz tarihi bir gerçek" gibi sözlerin ilerisine gidemiyorlar...

Ermeniler bir çok ülkede lobi olusturup, israrla "Soyrikim yapilmi$tir" dedirtmek istiyor. Ben sahsen ermenilerin soykirim yalanini dünyada kabul ettirmek için harcadiklari para ve zamana aciyorum...

Taktik sadece ülkemizi manevi yönden yipratmak.oysa simdiye kadar ne insan haklari mahkemesinde ne de baska bir yerde kanitlariyla soykirim için dava açilmiş deil..çünkü ellerinde ne bir tarihi belge ne de bir kanit var...

Fransaya gelince...

Ben bu 'bnelere iyi niyetli yaklasimdan falan da yana degilim..
kim oluyo lan bunlar Türkiye'den istekte bulunacak?
Biz bunlarin topunun...neyse kendimi sansür ettim... Very Happy
Ben öyle tarihçi komisyonlarina falan da karsiyim!
Ne yapmissak yapmisiz.. Bu 'bneler türkleri katlederken orada burada, balkanlarda, karabagda tarihçilerden medet mi umuyor.. sozu bile gecmiyor!

Bizim kimseye verilecek hesabimiz olmamali!
Erdogan'in da..neyse Ness bana kizar simdi hihihi
Ama benim kimseye verilecek hesabim yok...

Niçin biz hep müdafaadayiz??
Esra

Esra

Féminin

MessageSujet: Re: Ermeni soykirimi yalani hakkinda ...   Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitimeJeu 14 Déc - 21:27

Fransaya bende Erdoganin verdigi cevabi veriyorum "sanane" fransizlar soykirim yapilanlari ariyosa aynaya baksinlar gorurler.
ErDji

ErDji

Masculin

MessageSujet: Re: Ermeni soykirimi yalani hakkinda ...   Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitimeVen 15 Déc - 21:40

aylin helal sana kiz full destek sana belki çok çigi söyledin dü$üncelerini ama haklisin pisirik davranmak'tan fayda gelmez mutlaka sert olmak lazim... ama dikkat et aylin bu forum'da light olma yanda$lari var Smile)
Aylin

Aylin

Féminin

MessageSujet: Re: Ermeni soykirimi yalani hakkinda ...   Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitimeVen 15 Déc - 22:11

ErDji a écrit:
aylin helal sana kiz full destek sana belki çok çigi söyledin dü$üncelerini ama haklisin pisirik davranmak'tan fayda gelmez mutlaka sert olmak lazim... ama dikkat et aylin bu forum'da light olma yanda$lari var Smile)

Erdjii Destegin için Te$ekkür ederim Smile

Eeee Düsüncelerimi payla$iyorum i$te... 🐰
Contenu sponsorisé

MessageSujet: Re: Ermeni soykirimi yalani hakkinda ...   Ermeni soykirimi yalani hakkinda ... Icon_minitime

Ermeni soykirimi yalani hakkinda ...
Page 1 sur 1