| Bülent Ersoy... | |
|
|
Auteur | Message |
---|
mevlana89
Nombre de messages : 159 Age : 36 Localisation : France Date d'inscription : 29/01/2008
| Sujet: Bülent Ersoy... Mar 26 Fév - 23:00 | |
| Geçtiğimiz Pazar akşamı Star TV'de yayınlanan 'Pop Star Alaturka' isimli şarkı yarışması programında jüri üyesi Bülent Ersoy, çok tartışılacak sözlere imza attı. Programda Ebru Gündeş ile şehitlik konusunda tartışmaya başlayan Ersoy'un, "Başkalarının masabaşı savaşı için doğurduğum çocuğu toprağa veremem"... Ersoy hakkında halkı askerlikten soğutma suçunu işlediği iddiasıyla dava açılırsa Ersoy, bu suçu basın yoluyla işlediği için 9 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak. Siz bu konuda ne dü$ünüyorsünüz ?? | |
|
| |
serdengeçti
Nombre de messages : 158 Age : 37 Localisation : est Date d'inscription : 11/02/2008
| Sujet: Re: Bülent Ersoy... Mar 26 Fév - 23:03 | |
| bu yaratigin agzindan saçmaliktan baska ne çikabilirkii ?!! | |
|
| |
mevlana89
Nombre de messages : 159 Age : 36 Localisation : France Date d'inscription : 29/01/2008
| Sujet: Re: Bülent Ersoy... Mer 27 Fév - 1:35 | |
| | |
|
| |
serdengeçti
Nombre de messages : 158 Age : 37 Localisation : est Date d'inscription : 11/02/2008
| Sujet: Re: Bülent Ersoy... Mer 27 Fév - 19:06 | |
| Ve buna benzer sanatçilar tv'lere çikip milleti ekrana baglayip uyutuyor, ben buna sinir oluyorum! Turkiyedeki egitimsizligin bilgisizligin sorumlulari kim diye sorulursa, kesinlikle ilk siraya televizyona çikan bu palyançolari koyardim. Terbiye fakiri ayip nedir bilmeyen programlarin, dizilerin yerine egiten bilgilendiren yayinlar yapilsa millete daha faydali olur televizyonlar... | |
|
| |
mevlana89
| Sujet: Re: Bülent Ersoy... Mer 27 Fév - 19:45 | |
| Bence bunlardan fazlasi bunlari çikartandan suçu arasak daha dogru olur, yani "medya", Türkiyede medyanin çok gücü var... :S bugün gene bu konu üzrinde bülent ersoyun söylediklerini okudum kendinden çok güvenli ve hiç bir $eyden korkmadigi belli oluyor, olsa olsa tv ceza alir diyor ( kimse bana bi $ey yapamaz gibisiyle, demokratik bir ülkede ya$iyormu$uz ya o bakimdan... )
Dernière édition par mevlana89 le Mer 27 Fév - 20:45, édité 1 fois | |
|
| |
Rüstem
Nombre de messages : 379 Age : 38 Localisation : Paris Date d'inscription : 23/11/2006
| Sujet: Re: Bülent Ersoy... Mer 27 Fév - 20:32 | |
| Turkiye deki en buyuk sorun, tam kalkinmamiza ve cagdas bir tomplum olmamiza en buyuk engel egitimdir. Egitim okumuslukla farkli birseydir heheheheh | |
|
| |
mevlana89
| Sujet: Re: Bülent Ersoy... Ven 29 Fév - 0:04 | |
| Egitimlikle okumuslugun arasindaki fark nedir acaba ?? | |
|
| |
Tulbe
Nombre de messages : 29 Age : 35 Localisation : Bordeaux Date d'inscription : 29/01/2008
| Sujet: Re: Bülent Ersoy... Ven 29 Fév - 13:36 | |
| - Citation :
- Ersoy hakkında halkı askerlikten soğutma suçunu işlediği iddiasıyla dava açılırsa Ersoy, bu suçu basın yoluyla işlediği için 9 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak.
Bülent Hanim'in dedigini duymadin [yani sahsen o programi izlemem ^^]. Bu olayi dün veya evliki gün haberlerde duydum. O da yarim yamalak. Tam olarak ne dedi ? Aktarabilirmisiniz ? ^^ | |
|
| |
mevlana89
| Sujet: Re: Bülent Ersoy... Ven 29 Fév - 14:44 | |
| | |
|
| |
serdengeçti
| Sujet: Re: Bülent Ersoy... Ven 29 Fév - 17:57 | |
| - mevlana89 a écrit:
- Bence bunlardan fazlasi bunlari çikartandan suçu arasak daha dogru olur, yani "medya", Türkiyede medyanin çok gücü var... :S
bugün gene bu konu üzrinde bülent ersoyun söylediklerini okudum kendinden çok güvenli ve hiç bir $eyden korkmadigi belli oluyor, olsa olsa tv ceza alir diyor ( kimse bana bi $ey yapamaz gibisiyle, demokratik bir ülkede ya$iyormu$uz ya o bakimdan... ) Orasi oyle tabii ki, medya patronlari adam olsalar onlari oraya çikarmazlar. Dusundukleri sadece kendi cepleri, milletimiz egitilmis, kalkinmis umurlarindami ??!! | |
|
| |
Contenu sponsorisé
| Sujet: Re: Bülent Ersoy... | |
| |
|
| |
| Bülent Ersoy... | |
|